Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki hogy szeretném ha borotválná? F
részletek lenn
Figyelt kérdés
en 20as vagyok es ő néhány évvel idősebb nő.
Mivel nem volt meg tartos kapcsolatom es tartos szexualis eletem, ezert gyakorlatilag nulla vagyok az agyban.imadom az elojatekot,vegignyalni a testet, de ha mar a farkamat is akarja akkor sajnos 2perc alatt keszvagyok.sajnos ezert megöl engem a frusztracio,mert nekem a szex rola szol es a celom hogy neki a legtobbet nyujtsam es ezt sajnos nem kapja meg.a masodik kor altalaban jobb de sztem meg az sem volt tobb 10 perc nel es akkor nagyon sokat mondtam.
Sztem szeret engem de nemtudom hogy mi lesz igy mert engem nagyon frusztral es sokszor azt erzem hogy a szex inkabb tehernek keszul szamomra mintsem elvezetnek.
Szivesen kinyalnam neki.azt legalabb tudnam naphosszat csinalni de sajnos szoros neki es nem dzsungel de eppen annyi hogy engem elegge zavarjon.en szeretem ot,imadom minden porcikajat de a szor zavar.sokszor eldontotem hogy ugyis kinyalom de nem megy.kr.vra zavar a szor.
Hogy mondjam meg neki hogy borotvalja le?nem akarom hogy ő erezze magat rosszul.igazabol nekem kellene.
Nagyjából úgy, ahogy leírtad. Ha szeret, megérti ezt...
2011. jún. 27. 23:25
2/14 anonim válasza:
Mondd el neki úgy, ahogy ide leírtad. Szerintem ez így jó.
3/14 anonim válasza:
Szoktál maszturbálni?Én a sexuális életem kezdetén gyorstüzelő voltam,de rendszeres farokveréssel sokszorosára nőtt az idő,most már nincs ilyen problémám.Szerintem érdemes az anyanyelveden megszólalnod,csak úgy tedd fel a kérdést,hogy mi lenne,ha egyszer leborotválná..Vagy rövidebbre nyírná,ha nem szereti borotválni.Egyébként meg ne csak ő legyen a középpontban,mert így egy idő után beleunsz a dologba,mivel ez így nem valami minőségi,hogy inkább nyalsz,csak ne hagyjon el.
4/14 anonim válasza:
tegyél az ágya mellé egy borotvát
2011. jún. 27. 23:26
5/14 anonim válasza:
Elhiszem hogy zavar,nő létemre sosem értettem hogy képes egy férfi kinyalni egy szőrös p*ncit. Én nem lennék képes a számmal hozzáérni olyan dologhoz ami szőrös. Ráadásul azon a szörrétegen mennyi bacirus lehet. Én mindig is gondoskodtam arról hogy leborotváljam és ez ne okozzon gondot az előjáték során. Még sohasem nyaltad ki? Szerintem elég nagyok vagytok ahhoz hogy leüljetek és megbeszéljétek. Biztos meg fogja érteni,ha nem akkor így járt,nem lesz nyalás...
2011. jún. 27. 23:27
6/14 anonim válasza:
Az nem jó, mert beleléphet... :D
2011. jún. 27. 23:28
7/14 A kérdező kommentje:
már 'dolgozom' azon, hogy kilépjek a gyorstüzelő fázisból.ha magamnak vrem akkor lassitok neha ha erzem hogy jön a vég és így tudom nyujtani, de perzse ha vele vagyok akkor az erzes ezerszer jobb es gyorsabb igy kevesebb az idom reagalni es hamar elmegyek.a sok szex es az akaras segiteni fog, ezt tudom, de a MOST szamit es most valszeg a nyelvemmel tobbbet tudok mint a farkammal.hosszutavon nyilvan a frkammal tervezek.
Azert kerlek mond el hogy csinaltad hogy kijottel a gyortuzelo korszakbol
2011. jún. 27. 23:29
8/14 A kérdező kommentje:
es kosz a gyors valaszokat.imadlak titeket
2011. jún. 27. 23:32
9/14 anonim válasza:
Sok-sok farokveréssel,valamint meg kell tanulni visszatartani.Fontos a ritmusváltás,pózváltás,de még a légzés is.Ritmust és pózt akkor kell váltani,amikor már érzed,hogy kezd nagyon jó lenni.A légzéssel nem kísérletezgettem még,mert nem volt rá szükségem,de sok helyen olvastam,hogy az is fontos.A farokverés hozta a legjobb eredményt,na meg a rutin.Ja és nálam még az is bevált,hogy nem engedem,hogy orálozzon előjáték gyanánt.Én nyalok mohón,mint lassie-ezt élvezi nagyon és én is,hozzá sem kell érnem a farkamhoz és áll végig,mint a cövek.Orgazmusra pedig,vagy arra,hogy milyen jó lenne elélvezni,milyen pózban szeretnéd vele csinálni-szóval ilyen dolgokra se sex előtt,se sex közben nem szabad gondolni!!Legyen minden spontán,jöjjön minden random,élvezni kell a pillanatot.Nálam ezek jöttek be,ha bármelyiket megszegem,akkor rövidül az idő.:)A visszatartással csak perceket lehet nyerni,nem valami jó dolog.Remélem segítettem,minden estre mindent,amit írtam próbálj ki,veszteni nem vesztesz vele.
2011. jún. 27. 23:39
10/14 A kérdező kommentje:
mennnyi a sok sok farokveres?napi tobb mint 1?
Hogyvaltsak pozt ha mar az elsonel elmegyek? Meg a leg leg legelejen vagyok a szexualis eletemnek.ciki vagy nem, ez van.de jobbat akarok, tobbet, szebbet.neki! Es magamnak!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!