Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orál nem kell, bulizni igen - mi ez a baromság?
Nem régóta járok a b.nőmmel. Már az elején kijelentette hogy soha nem fog szájjal kielégíteni. Mert nem bírja, undorító. Hát jóvan, megértem én. Nem gáz.
Viszont én meg bulizni utálok és múltkor teljesen nekem esett hogy miért csak ilyen ritkán megyek vele bulizni. Nem érti meg h én kifejezetten szarul érzem magam egy buliban?!! Hiába magyarázom. Csak a nőknek lehetnek dolgai amiket meg kell érteni?!!! Nekem egy rohadt party pont olyan szar mint neki egy szopás. Szeret igazán ha itt követelőzik ilyenekkel?!! Vagy mindegy, mert mindig a nőnek van igaza???
Kompromisszum I: Ö lesz*p, Te bulizol.
Kompromisszum II: Ő nem sz*p le, Te nem bulizol
Mondd ezt neki!
szerintem ezt az orál-dolgot meg lehet érteni, nem azért, mert a nőnek van igaza, ugyanezt írtam egy lánynak is, akinek ez volt élete problémája.
bulizni meg nem kell elkísérned, menjen a barátaival, ha akar, és nincs probléma.
Utolsó válaszolóval teljesen egyet értek ugyan ezt írtam neked tegnap én is.
A másik hozzászólónak is igaza van hogy igen meg lehet érteni hogyha nagyon akarod akkor szemet tudsz hunyni az orális szex fölött de akkor a csaj is értse meg hogy a pasija nem akar bulizni és akkor nincs probléma...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!