Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orál nem kell, bulizni igen -...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orál nem kell, bulizni igen - mi ez a baromság?

Figyelt kérdés

Nem régóta járok a b.nőmmel. Már az elején kijelentette hogy soha nem fog szájjal kielégíteni. Mert nem bírja, undorító. Hát jóvan, megértem én. Nem gáz.

Viszont én meg bulizni utálok és múltkor teljesen nekem esett hogy miért csak ilyen ritkán megyek vele bulizni. Nem érti meg h én kifejezetten szarul érzem magam egy buliban?!! Hiába magyarázom. Csak a nőknek lehetnek dolgai amiket meg kell érteni?!!! Nekem egy rohadt party pont olyan szar mint neki egy szopás. Szeret igazán ha itt követelőzik ilyenekkel?!! Vagy mindegy, mert mindig a nőnek van igaza???

2011. jún. 27. 23:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsó írj nekem!;)
2011. jún. 27. 23:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Kompromisszum I: Ö lesz*p, Te bulizol.

Kompromisszum II: Ő nem sz*p le, Te nem bulizol

Mondd ezt neki!

2011. jún. 28. 00:00
 13/17 napietus ***** válasza:

szerintem ezt az orál-dolgot meg lehet érteni, nem azért, mert a nőnek van igaza, ugyanezt írtam egy lánynak is, akinek ez volt élete problémája.

bulizni meg nem kell elkísérned, menjen a barátaival, ha akar, és nincs probléma.

2011. jún. 28. 09:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát én lány létemre mondom h a barátnőd egy hisztis p*csa..már bocs,de mi ez már h ő kijelenti h soha nem szop le téged,de te meg ugorj minden szavára?? az ilyen csajok miatt általánosítanak a pasik..úgy otthagynám a helyedben h csak nézne.. a párkapcsolat lényege h egymás kedvére tegyetek és tudjatok kompromisszumot kötni..hát ez nálatok nem nagyon megy..amúgy meg sztem is hiányozni fog az orális szex,mert ha már volt benne részed és tudod milyen az ha vki jól csinálja,akkor egy idő után zavarni fog h a csaj nem hajlandó megtenni..
2011. jún. 28. 12:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolóval teljesen egyet értek ugyan ezt írtam neked tegnap én is.

A másik hozzászólónak is igaza van hogy igen meg lehet érteni hogyha nagyon akarod akkor szemet tudsz hunyni az orális szex fölött de akkor a csaj is értse meg hogy a pasija nem akar bulizni és akkor nincs probléma...

2011. jún. 28. 20:24
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 29. 11:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Wazzzzzzzuuuuuo? :D
2012. máj. 20. 14:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!