Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orál nem kell, bulizni igen - mi ez a baromság?
Nem régóta járok a b.nőmmel. Már az elején kijelentette hogy soha nem fog szájjal kielégíteni. Mert nem bírja, undorító. Hát jóvan, megértem én. Nem gáz.
Viszont én meg bulizni utálok és múltkor teljesen nekem esett hogy miért csak ilyen ritkán megyek vele bulizni. Nem érti meg h én kifejezetten szarul érzem magam egy buliban?!! Hiába magyarázom. Csak a nőknek lehetnek dolgai amiket meg kell érteni?!!! Nekem egy rohadt party pont olyan szar mint neki egy szopás. Szeret igazán ha itt követelőzik ilyenekkel?!! Vagy mindegy, mert mindig a nőnek van igaza???
Hát a nőnek mindig igaza van, és nem is vitázok a barátnőmmel, max kiröhögöm ha agybajos.
Szakíts vele ha ennyire hülyep*csa
Kicsit eltér a két szitu egymástól de én nő létemre azt mondom hogy ne hagyd magad.
Nem szeretem az ilyen pasikat akik nem állnak ki magukért...
Ő nem akar szopni te nem akarsz bulizni okés mond neki hogy ha te nem szopsz én nem megyek bulizni, kompromisszumot kell kötni...
De azért én elgondolkodnék a dolgon hogy megéri e ha már egy hónaposan ilyen dolgok vannak meg hogy nem fog leszopni... Most még könnyen mondod hogy okés megérted de 1 év múlva már úgy fogsz vágyni arra hogy egy lány a forró ajkaihoz érintse a farkadat és cuppogjon rajta hogy nem fog belöle jó dolog kisülni... Amúgy hány évesek vagytok?
20/L
21F, 20L
gondolod később hiányozni fog a szopás? most nem hiányzik... csak ez a kötelező partizás zavar... illetve nem kötelező, mert nem megyek, ha egyszer nem akarok, de mindig elégedetlenkedik, és unom
Én megértem őket teljesen mert de sztem azért mert én imádom csinálni és else tudom képzelni azt hogy ne szopjam le a páromat amikor megkívánom vagy épp előjáték gyanánt.
Én úgy gondolom hogy ez egy természetes dolog, ebben semmi megalázó és semmi rossz nincsen. Sajnos a páromat nem tudom meggyőzni erről mert ő a rossz ízre ad és nem tágít ettől még akkor sem ha fürdés közben vagy ilyesmi helyzetbe kérem őt.
Mindegy én úgy gondolom hogy hiányozni fog mert aki már egyszer megtapasztalta és élvezte annak eszébe fog jutni hogy milyen jó is volt amikor a szájába vette az ex...
Hát mivel havi egyszer csinálja (talán) így már majdnem olyan mintha nem is csinálná soha.
Nem tagadom gondoltam arra hogy elhagyom őt de szeretem és ez csak egy szükség amit hogyha nagyon akarok akkor le tudok győzni, csak kérdés hogy tényleg nagyon akarom e. Megfordult a fejemben az is hogy ágyba bújok mással mert nem csak a nyalással vannak gondok hanem magával a szexel egyre jobban más amúgy minden tökéletes csak ez nem, de persze nem tudnám őt megcsalni akkor inkább az egyenes út hogy legyen vége aztán jöhet más de a következő ha lesz biztos olyan lesz aki egy évig csak nyalni fog :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!