Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megsértődött rám, mert poénból...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértődött rám, mert poénból smile-t rajzoltam rá. Megsértődnél? (fiúk)

Figyelt kérdés

Barátommal h.lyéskedtünk. Petting közben találtam az ágy mellett egy alkoholos filcet.Megcsikált, én meg poénból smile-t rajzoltam a makkjára, és ezen besértődött.

azt mondta, viccet csinálok a férfiasságából.

sztem meg nincs humorérzéke, és ezt nem kellett volna véresen komolyan vegye -.-

hogy reagáltad volna le a helyzetet?

2011. jún. 27. 22:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
de egyébként ennyire gyakran szokták nézni a pasik a wc-ben egymásét? O.o
2011. jún. 27. 23:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Én csak jót nevettem volna. :D Meg megkérném a barátnőm, hogy akkor zuhanyzásnál mossa is le róla. :) Mellesleg az alkoholos filc se tart örökké, mit vagytok úgy oda, elég egyszerűen le lehet mosni azt is, 1-2 zuhanyzás és meg se látszik.

És mások már miért vennék észre? Én sosem szoktam a mellettem állóét nézni, főleg nem a makkomat mutogatni...

23F

2011. jún. 27. 23:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Úgy nyakon kurtalak volna hogy a fal adta volna a másikat... Már bocs. De alkoholos filccel egy ilyen érzékeny területre? Ahol erek és idegek milliárdjai vannak? Elment az eszed. Már az is rossz ha a kézre rajzolgatnak, attól is felfordul a gyomron, de ettől még a hideg is kirázott.
2011. jún. 27. 23:44
 14/17 A kérdező kommentje:

utolsó, remélem nincs b.nőd.

nem ildomos a nőket bántani súlyos dolgokért sem.

azt hiszem, az lett volna az utolsó hogy látom, ha akár egy ujjal is bántani mert volna.

2011. jún. 27. 23:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is megcsináltam ezt a barátommal, és ő nem sértődött meg. Pedig arcot rajzoltam rá, felöltöztettem egy zsepibe és báboztam vele.

(Fel is vettem telefonra, és sajnos valaki meglátta, de ez már másik történet.)

Ja és fiúkat kérdeztél, de én lány vagyok :)

2011. jún. 27. 23:49
 16/17 anonim ***** válasza:

"(Fel is vettem telefonra, és sajnos valaki meglátta, de ez már másik történet.) "

Felkerült YouTube-ra? Már rég röhögtem egy jót.

2011. jún. 27. 23:51
 17/17 Solarian ***** válasza:
Én egy jót röhögtem volna aztán mondtam volna h csókot a smile-nak, aztán utólag végeztével alkohollal lemostam volna azt jóccakát.
2011. jún. 27. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!