Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődött rám, mert poénból smile-t rajzoltam rá. Megsértődnél? (fiúk)
Barátommal h.lyéskedtünk. Petting közben találtam az ágy mellett egy alkoholos filcet.Megcsikált, én meg poénból smile-t rajzoltam a makkjára, és ezen besértődött.
azt mondta, viccet csinálok a férfiasságából.
sztem meg nincs humorérzéke, és ezt nem kellett volna véresen komolyan vegye -.-
hogy reagáltad volna le a helyzetet?
Én csak jót nevettem volna. :D Meg megkérném a barátnőm, hogy akkor zuhanyzásnál mossa is le róla. :) Mellesleg az alkoholos filc se tart örökké, mit vagytok úgy oda, elég egyszerűen le lehet mosni azt is, 1-2 zuhanyzás és meg se látszik.
És mások már miért vennék észre? Én sosem szoktam a mellettem állóét nézni, főleg nem a makkomat mutogatni...
23F
utolsó, remélem nincs b.nőd.
nem ildomos a nőket bántani súlyos dolgokért sem.
azt hiszem, az lett volna az utolsó hogy látom, ha akár egy ujjal is bántani mert volna.
Én is megcsináltam ezt a barátommal, és ő nem sértődött meg. Pedig arcot rajzoltam rá, felöltöztettem egy zsepibe és báboztam vele.
(Fel is vettem telefonra, és sajnos valaki meglátta, de ez már másik történet.)
Ja és fiúkat kérdeztél, de én lány vagyok :)
"(Fel is vettem telefonra, és sajnos valaki meglátta, de ez már másik történet.) "
Felkerült YouTube-ra? Már rég röhögtem egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!