Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődött rám, mert poénból smile-t rajzoltam rá. Megsértődnél? (fiúk)
Figyelt kérdés
Barátommal h.lyéskedtünk. Petting közben találtam az ágy mellett egy alkoholos filcet.Megcsikált, én meg poénból smile-t rajzoltam a makkjára, és ezen besértődött.
azt mondta, viccet csinálok a férfiasságából.
sztem meg nincs humorérzéke, és ezt nem kellett volna véresen komolyan vegye -.-
hogy reagáltad volna le a helyzetet?
2011. jún. 27. 22:55
1/17 anonim válasza:
Hát, biztos nem örömködtem volna hogy a farkamra RÁDÁSUL alkoholos filcel rajzoltak volna valamit, de nagy ügyet nem csináltam volna belőle.
2/17 anonim válasza:
xD kemény vagy de sztem szólnod kellet volna neki. meg az filc nem jön le xD
3/17 anonim válasza:
Én röhögtem volna, csak akkor nem amikor le kell mosni :D
Szerintem sincs sok humorérzéke.
4/17 AAeron válasza:
Te mekkora vadbarom vagy! xĐ
De am ez nem akkora dolog. Csak szégyenli magát például vécékben a mellete lévő csákó smileyt lát a farkán szóval ez fura. De ha lenyalod neki sztem megbocsát. xD (tök komoly)
5/17 anonim válasza:
A makkjara alkoholos filc ahh aaz biztos hogy enis ideges lettem volna.
6/17 A kérdező kommentje:
el is ment lemosni :/
és félóráig duzzogott :D
2011. jún. 27. 22:58
7/17 anonim válasza:
Szo*d le, és kiengesztelődik:-D.
8/17 anonim válasza:
szerintem is vicces :D de alkoholos filccel nem kéne rá rajzolgatni szerintem
9/17 anonim válasza:
Tényleg nincs sok humorérzéke,de gondolj bele az alkoholos filcet elég nehéz lesmoni onnan. Sima vízzel talán le se lehet szedni csak ha ledörzsöli róla a bőrt,körömlakklemosót vagy egyéb alkoholosfilclemosó szereket meg szerintem nem szivesen használnak oda a pasik. És tényleg érdekes lehet mikor a másik pasi melett pisil ő meg nézi hogy mit keres egy szmájli a f*szán...
10/17 A kérdező kommentje:
kiengeszteltem. :D és nem látszik vészesen neki. (:
2011. jún. 27. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!