Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben a barátnőmböl ilyen fehér színű sűrű valami folyt ki, mi lehetett az?
10 perc után észrevettem h mindenhol ilyen sűrű tiszta fehér krémszerű vmi volt,énis tisztaolyan lettem, de ilyen még sosem volt,pedig régóta vagyunk már együtt, nemtudom h milehetett az de én már a gondolatától rosszul leszek hogy úgy képes voltam szexelni vele,mert akkor nemfoglalkoztam vele, de így utólag belegondolva... háát....annyi biztos h egy jóidőre elment a kedvem az egésztől:S Valaki tud vmi tippet adni h milehetett? Vmi fertőzés(ha az akkor azt ezekszerint már énis elkaptam) vagy ez másvalaminek is lehet a jele? segitsetek lécci 24/F
Sőt még aztsem tudom h egyáltalán rákérdezzek e tőlle erről,vagy hogy hogyan tegyem azt:S
Nem "g-pontos" orgazmus, nem voltál ügyes. Olyankor a váladék átlátszó...
Én inkább valami fertőzésre gyanakodnék, sajnos nekem is volt ilyen, persze közel s távol nem volt orgazmus (innen is merem állítani, hogy nem az :)) Elmentem orvoshoz, kaptam gyógyszert és láss csodát, már semmi ilyen nincs.
Drága Kérdező, Te "felnőtt férfi"! Ha ilyen miatt megundorodsz a barátnődtől... Akkor inkább lány közelébe se menj :D
Ja, nincs minden nőnek fehér folyása. Mert ez nem természetes! Lányok, ennyit sem tudtok? Nem ismeritek a női/saját testeteket?
Véleményírás = kötekedés???
Miért nem fordultok ilyenkor orvoshoz? Ahelyett, hogy minden folyásra ráhúzzátok, hogy ez még egészséges, mert nekem pont olyan van. Kérdezz meg egy orvost... majd megmondja neked az igazat. :)
Most hogy így írjátok, nekem is volt egyszer egy ilyen, még meg is ilyedtem mert hirtelen azt hittem a gumi szakadt ki, mert teljesen más színű és állagú is volt mint amilyen szokott. Még le is csekkoltam h tényleg tutira nem szakadt-e ki, de nem. Szal annyi volt hogy nagyon élveztem az egészet, és most így reagáltam rá :)
Szal nyugi, tuti nincs nálatok se semmi baj ;)
Nem,a véleményírás nem egyenlő a kötekedéssel.
Lányok, ennyit sem tudtok? Nem ismeritek a női/saját testeteket?(--ez viszont mi ha nem provokáció?
Mindegy is.Járok rendszeresen nőgyógyászhoz,nincsen semmilyen fertőzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!