Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben a barátnőmböl ilyen fehér színű sűrű valami folyt ki, mi lehetett az?
10 perc után észrevettem h mindenhol ilyen sűrű tiszta fehér krémszerű vmi volt,énis tisztaolyan lettem, de ilyen még sosem volt,pedig régóta vagyunk már együtt, nemtudom h milehetett az de én már a gondolatától rosszul leszek hogy úgy képes voltam szexelni vele,mert akkor nemfoglalkoztam vele, de így utólag belegondolva... háát....annyi biztos h egy jóidőre elment a kedvem az egésztől:S Valaki tud vmi tippet adni h milehetett? Vmi fertőzés(ha az akkor azt ezekszerint már énis elkaptam) vagy ez másvalaminek is lehet a jele? segitsetek lécci 24/F
Sőt még aztsem tudom h egyáltalán rákérdezzek e tőlle erről,vagy hogy hogyan tegyem azt:S
Mi a párommal menstruáció alatt is sexelünk, ő mégse undorodik meg tőlem, neked meg emiatt nincs is kedved újra szeretkezni a barátnőddel? Érdekes vagy... ha tényleg a sex váltotta ki, akkor inkább örülnöd kéne hogy egyrészt a barátnőd képes ilyenre, másrészt meg akkor az azt jelenti hogy nagyon ügyes voltál és neki meg nagyon nagyon jó volt.
Ha fertőzéstől lenne az meg nem ennyi és nem ilyen lenne, szal nyugi!
Nem tom amúgy hogy hogy védekeztek, de vannak ilyen antispermicides kúpok, nem lehet hogy csak kipróbált egy ilyet a barátnőd és az folyt ki? Mert sokan mondták róla hogy kenődik az össze-vissza...
De legegyszerűbben úgy kapsz választ, ha megkérdezed a barátnődet szerintem. Pláne ha legközelebb is ez lesz, mert így x idővel a dolog után vicces lenne felhozni, hogy ekkor és ekkor mikor sexeltünk, tudod, mi volt az a cucc ami... érted :D Legközelebb rákérdezel és megoldodik a rejtély :)
először is a fertőzésekről:
fehér folyása minden lánynak van. ha valaki elkap egy fertőzést, ennek változik meg az állaga, a színe. de nem szex közben jön ki belőle csak úgy hipp hopp, hanem ugyanúgy mint a rendes folyása, csak más a jellemzői.
akkor mi lehetett? a g-pontos orgazmus ejakulációt okozhat néhány nőnél :) szóval ügyes voltál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!