Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj, hogy mindig benedvesedek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy mindig benedvesedek, ha arra gondolok, hogy valaki kinyal? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Ilyenkor általában idősebb (jóval idősebb) férfiakról fantáziálok. De sajna senki nincs, aki megtenné nekem :(

Pláne egy 40-es pasi

vayg 30-as

2011. jún. 27. 22:19
1 2
 11/15 k4lm0p1r1n ***** válasza:
nincs semmi probléma ezzel. arra indulsz be akire akarsz, arra amire akarsz. ha neked ez a jó akkor gondolj rá sokat ha kell. de hal esz barátod és ilyenekre gondolsz akkor azért ne mondd el neki... sok kellemetlenségtől megkímél bármennyire hihetetlen. :D
2011. júl. 6. 14:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem baj.
2011. júl. 6. 14:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Nèzd miért lenne gáz? mi fiúk meg arra izgulunl, hogy valami nő lepippant. 16/F
2011. júl. 6. 14:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs vele gond,viszont ha nagyon fiatal vagy(esetleg 15 körül)egy nagyon halvány apakomplexus nem lehet a dologban?
2011. júl. 6. 14:31
 15/15 anonim ***** válasza:

én "csak" 25 vagyok, de szivesen kinyalnálak ha gondolod :D

ha gondolod privizhetünk, na? :P

2011. júl. 6. 23:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!