Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy mindig benedvesedek, ha arra gondolok, hogy valaki kinyal? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Ilyenkor általában idősebb (jóval idősebb) férfiakról fantáziálok. De sajna senki nincs, aki megtenné nekem :(
Pláne egy 40-es pasi
vayg 30-as
2011. jún. 27. 22:19
1/15 anonim válasza:
Nemtudom hány éves vagy, de én 18 és szívesen kinyalnálak :) Írj levelet.
2/15 WhiteLabel válasza:
azért álmodozol 30-40éves palikról, mert még nem láttál engem, és nem is fogsz:D
3/15 anonim válasza:
Ez az 50%-os lúzer még mindig itt próbálkozik minden egyes kérdésnél amit egy lány ír ki.. Röhejes, hogy ilyen szánalmas emberek léteznek :D
5/15 anonim válasza:
XD milyen válaszok! Amúgy gondolj arra, hogy egy kutya nyal ki, ha attól is benedvesedsz, szerintem meglesz az ideális háziállat!
6/15 Cicuskaaa123 válasza:
Én hallottam olyat, hogy valakinek épp szülinapja volt, és meglepi partyt szerveztek neki de pont akkor nyalta a kutyája, mer a csaj nutellát kent a puncijára és lenyalatta a kutyával:D:D:DDD
7/15 anonim válasza:
Ha durván szereted, akkor darálthúst kenj oda, akkor megis fogja rágcsálni:DD
8/15 anonim válasza:
1 bolond 100at csinál. Sehol nem látok kutyát a kérdésben.
Válasz: nem gáz, a legtöbb nő a 20-25 alatti fiúkat éretlennek látja. Az, hogy a nyalásra indulsz be, meg ízlés kérdése.
26/F
9/15 anonim válasza:
írj már egy kort, mennyire vagy gerontolfil :D kíváncsi vagyok:D
f17
10/15 A kérdező kommentje:
lécci értelmes válaszokat!
és hol van szó kutyáról?
2011. júl. 4. 10:30
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!