Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez gáz szerintetek? (bővebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gáz szerintetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ma találkoztam pár osztálytársammal, beszélgettünk és az egyik lányosztálytársam beleült az ölembe. Kicsit felizgultam rá és felállt a cerkám. Ő nem mondott semmit pedig szerintem tuti h észrevette, mivel én éreztem hogy nyomja a combja a farkamat. Szerintetek ez ciki?
2011. jún. 27. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az. Legalábbis az én szememben.
2011. jún. 27. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
én meg is dugtam ugyhogy annyira nem
2011. jún. 27. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát eléggé az. De minek ült bele az öledbe...ez inkább az ő részéről gáz:D
2011. jún. 27. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy tetszett neki.
2011. jún. 27. 22:16
 5/8 WhiteLabel ***** válasza:
Miért lenne gáz? teljesen normális dolog.
2011. jún. 27. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Természetes reakció: odadugja a fenekét a farkadhoz és erre az reagál ---> ez így működik, az lenne a gáz, ha nem állt volna fel.
2011. jún. 27. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
miért gáz? -.- talán ti impotensek vagytok vagy mi? ez természetes dolog és egyáltalán nem gáz..az ilyen hülyékre meg ne hallgass hogy gáz lenne. mintha ők tehetnének ellen
2011. jún. 27. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem gáz! Ha észrevette, tuti tetszett neki! :)

15/L

2011. jún. 28. 00:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!