Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom?
Egy nem teljesen mindennapos ismerkedős oldalon beszélgetek valakivel. Javasolta menjünk át social mediára. Neki vannak arcos, meg meztelen képei ezen az oldalon, én magamról nem mertem még posztolni olyat ahol például az arcom jól látható. Egyszerűen félek hogy beazonosít valaki. Aztán megadta a social mediáját, de nem tudom, nem igazán szeretnék átmenni oda. Tulajdonképpen mindent látna meg tudna rólam. Ő nyíltan vállalja ezeket a fétises dolgait, social media nyilvános oda is posztol olyan képeket hogy szinte minden látszik, meg ki van írva hogy poly meg bi meg ilyenek. Elég paranoid vagyok. Félek mivan ha catfishelni akar csak, és tudom teljesen irreális de mivan ha elküldi ismerősöknek stb azt hogy én ilyen oldalon fent vagyok?
Több ezer embert követ, őt is követi 4 számjegynyi ember. Volt 2 közös ismerős is akit találtam eddig (olyanok, akikkel évekkel ezelőtt hagyományosabb appon ismerkedtem, pl tinder).
Szóval nem tudom. Vagyis de, brutálisan túlgondolom, és valószínűleg egy jó kavarást rontok el a szégyenérzet miatt. Mit kéne csinálnom? Tojnom bele?

Menjetek snapre akkor, az sokkal szemelytelenebb, en ott szoktam neha ilyesmit csinalni..😅
18/L
Ragaszkodott ehhez :D... Nekem is az lett volna az ötlet.
Nem sexting miatt akar /akarunk beszélni.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!