Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden lány ilyen szégyenlős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány ilyen szégyenlős és harcias egyben?

Figyelt kérdés

Barátnőm nagyon szégyenlős, szex közben is mindig van rajta egy kis top,vagy legalább egy melltartó.

Szerintem nagyon szexi teste van,és a múltkor nem tudtam uralkodni magamon,és gyorsan felhúztam a topját, és megcsókoltam a mellét. Persze vaksötétben nem láttam jól az ő őrjítő testét,ezért felkapcsoltam a villanyt, holott ezt még az elején megtiltotta.

Erre úgy pofán vágott,h néhány percre elvesztettem az eszméletemet. Mire magamhoz tértem már fel volt öltözve,és rám ordított:Te ********,*****, megmondtam,h ez tabuuuu! és otthagyott

ő az első barátnőm, és nagyon szeretjük egymást,de ez most meglepett.

Más lányok is ennyire szégyenlősek?

vagy csak az én drágaságom?

2011. jún. 27. 21:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Próbáld vele megbeszélni, mondd, h neki is jobb lenne, ha ruha nélkül lenne, Te is jobban tudnád Őt kényeztetni. Alkalmanként kezd el simogatni a hátát a topp alatt, lassan próbáld meg felhúzni, ha leállít, akkor fogadd el. Előbb vagy utóbb sztem Ő lesz az, aki majd leveszi magáról.
2011. jún. 29. 14:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez a te fizikumodat "dícséri".

Szeretném én látni azt a kiscsajt aki úgy pofán vág hogy eszméletemet vesztem!

34/F

2011. jún. 29. 15:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez egy kamu kérdés. Egy nő - hacsak nem profi boxoló - nem tud akkorát ütni egy felnőtt férfira, hogy az elájuljon. Azt sem hiszem el, hogy ilyenért bárkit megütne a barátnője. Mire jó ilyen kamu kérdéseket feltenni?
2011. szept. 11. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!