Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden lány ilyen szégyenlős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány ilyen szégyenlős és harcias egyben?

Figyelt kérdés

Barátnőm nagyon szégyenlős, szex közben is mindig van rajta egy kis top,vagy legalább egy melltartó.

Szerintem nagyon szexi teste van,és a múltkor nem tudtam uralkodni magamon,és gyorsan felhúztam a topját, és megcsókoltam a mellét. Persze vaksötétben nem láttam jól az ő őrjítő testét,ezért felkapcsoltam a villanyt, holott ezt még az elején megtiltotta.

Erre úgy pofán vágott,h néhány percre elvesztettem az eszméletemet. Mire magamhoz tértem már fel volt öltözve,és rám ordított:Te ********,*****, megmondtam,h ez tabuuuu! és otthagyott

ő az első barátnőm, és nagyon szeretjük egymást,de ez most meglepett.

Más lányok is ennyire szégyenlősek?

vagy csak az én drágaságom?

2011. jún. 27. 21:40
1 2
 1/13 anonim válasza:
92%
Az kemény szerintem nem kellett volna ,hogy ilyen harcias legyen ,elég lett volna megfogni a kezed ,h ne csináld vagy valami ,és nem egy nagy pofon...
2011. jún. 27. 21:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
biztosan nincs megelégedve a testével. beszéld meg ezt vele. ja és hány évesek vagytok?
2011. jún. 27. 21:45
 3/13 A kérdező kommentje:

mindketten 23 évesek

nagyon szuper teste van,ő azt mondja kövér, pedig 55 kg és 165 cm...mindig mondom neki,h ellenállhatatlan

2011. jún. 27. 21:48
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Atyaisten :D tipikus. sztem üljetek le beszéljétek meg h hogy volt ez az egész meg miért gurult el annyira a gyógyszer, h pofon lett belőle. nem vagytok már gyerekek biztos vagyok benne h menni fog :) sok sikert.
2011. jún. 27. 21:54
 5/13 anonim ***** válasza:
37%

én is 169/60 vagyok de én sem vagyok megelégedve holott tényleg van rajtam fölösleg;)) de beszéljétek meg szerintem..de a lányok 3/4e ilyen;))

18/L

2011. jún. 27. 21:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Na szép, ha ez normális akkor ezentúl fogvédővel csajozok.
2011. jún. 27. 22:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem normális.

Javasolnám a megbeszélés mellett, hogy indítsatok el egy közös kis "terápiát", vagyis ismerkedjetek meg egymás testével közösen, de nem kell, hogy mindig szex legyen belőle, sőt, inkább többségében ne. Úgy tűnik, hogy tényleg nincs megelégedve magával... és ha ő nem szereti a testét, akkor nem várhatja el ezt mástól, nem? Amellett egy rendes, felszabadult szexben ilyen tabuknak, hogy csak ruhában meg sötétben lehet, ma már nemigen van helyük. Ezen túl kell lépnetek. Mondjuk, sok előjátékkal, lépésről lépésre, esetleg nem mindig kell szexelni utána. Hadd tanulja meg tapasztalatokból, hogy igenis szép - de tényleg csináld lassan!

22L

2011. jún. 27. 22:14
 8/13 anonim ***** válasza:
ás finoman :) plusz önuralom, stb
2011. jún. 27. 22:17
 9/13 anonim ***** válasza:

é

2011. jún. 27. 22:18
 10/13 anonim ***** válasza:
72%

Kissé kamunak tűnik... mindegy.

Ez mindkettő beteg vonás. Az ilyen fokú szemérmesség is, és az ekkora pofon is.

Szerintem jól gondold meg, hogy akarsz-e egy ennyire beteg nővel kezdeni valamit. Ha elhatalmasodik, ez ön- és közveszélyes lehet (lásd azt is, hogy elájultál tőle).

Ha akarsz, akkor csak az orvos segíthet. Ilyen fokú betegség magától nem gyógyul, és te is kevés vagy hozzá.

2011. jún. 27. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!