Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit költötök egy hónapban óvszerre?
Figyelt kérdés
Milyet használtok?
Ha sokalljátok a költséget, mihez kezdtek?
2011. jún. 27. 21:35
1/10 anonim válasza:
20ezret!!! Nem olcsó munka!
Ha sokallom akkor tescos zacsi, de nem minden ügyfél vállalja be...
3/10 anonim válasza:
Tablettát szedek. A párom kifizeti a felét, sőt az egészet akarta, de azt nem hagytam, így ebben egyeztünk meg. 7 ezer három hónapra. Ha óvszerrel védekeznénk ez valószínű nálunk másfél hónap alatt elmenne gumira. Egy hónapban szerintem max 5 ezer.
4/10 anonim válasza:
hm.... 12es csomagot szoktunk venni, és mivel még nem élünk együtt így elég a tizenkettes de van h több. kb 1600-2000. és felesbe fizetünk.
5/10 A kérdező kommentje:
Na és akik együtt élnek és óvszert használnak?
2011. jún. 27. 22:04
6/10 anonim válasza:
Mi 11 hónapja vagyunk együtt és hát már oylan együtt élés vagyis mindig nála alszom :D és tabletta az biztonságosabb emg olcsobb is 6-7 ezer forint és 3 hónapig jó plusz tökmindegy hogy 1 nap hányszor csináljuk az óvszer meg pl durex 700forint 3dd 3 alkalomra ez nagyon kevés 1 hónapra 10-20 ezer ft lenne sztm
8/10 anonim válasza:
durexet, a barátomra az összes többi kicsi :D kb. kéthetente találkozunk, úgyhogy havi 2 doboz - 4 darabos (~összesen 1200 forint) amit igazán nem sokallunk :)
9/10 anonim válasza:
amúgy ha szexről van szó nálam, (pontosabban h vele csinálom akit szeretek) akkor nekem minden pénzt megér, hisz a lényeg h mindketten élvezzük és ez csak jó. a csoki is "élvezetet" nyújt nekem mert imádom és abból is csak a minőségit veszem meg, bármennyibe is kerül.
tehát nem spórolunk ezen a téren
10/10 Timpike válasza:
A lidl be vetem egy jó minőségi óvszert nekem is ajánlták és nekem be vált 12BD MONDOS a neve és az ára is 900ft körül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!