Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok ti megengeditek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti megengeditek a párotoknak?

Figyelt kérdés
A barátom mindig azt akarja hogy had élvezzen a számba.. de én meg undorodok tőle.. mindig könyörög hogy engedjem meg neki.. csajok ti megengeditek? ti pasik miért szeretitek ezt ennyire? :D
2011. jún. 27. 20:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem mondd azt neki, hogy miután ő megkóstolta, megengeded neki:D Ha nem hajlandó, akkor te sem,és kész:)

(én az anális szex-el csináltam ezt. megmondtam neki hogy majd akkor vagyok benne, ha ő is bennevan hogy én kényeztessem őt análisan...ezután nemsűrűn hozta fel a témát:D)

2011. jún. 27. 20:52
 12/26 A kérdező kommentje:
ő is mindig ezzel jön hogy bezzeg amikor ő kinyal akkor az neki milyen.. :D
2011. jún. 27. 21:02
 13/26 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem esik neki jól az hogy téged kinyal akkor ne nyaljon kiXD
2011. jún. 27. 21:07
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen benne lennék egyszer,hogy jó,tegye meg a számba,de kicsit félek,hogy nem fog tetszeni,vagy ilyesmi. Egyszer próbáld meg,de ne a pasid kedvéért,hanem mert Te is tényleg akarod. Mert akkor nem lesz jó. Azt is csinálhatod,hogy nem nyeled le,csak a szádba engeded,majd kiköpöd egy zsepibe.:)
2011. jún. 27. 21:22
 15/26 anonim ***** válasza:
68%

Azért az éremnek két oldala van. Oké, hogy a pasik egy része bunkó és csak ezért tartja a nőt, de azért az is fura, hogy naponta vannak ilyen kérdések... És miért? Mert egy rakás lány ennyit nem tud megtenni a pasijáért. Mi ezen akkora szenvedés? Nem bírom megérteni! Soha ne nyaljon ki titeket senki! Persze az gondolom nem tetszene!

25L

2011. jún. 27. 21:40
 16/26 anonim ***** válasza:
64%

"Szerintem mondd azt neki, hogy miután ő megkóstolta, megengeded neki:D Ha nem hajlandó, akkor te sem,és kész:)"

Szerintem meg ezt taktikázásnak szánjátok. Ha nemet mond, akkor diadalmasan megmondjátok, hogy oké, akkor ti sem. De ha igent, akkor fogadok, valami handabandával hárítanátok, mert nem hiszitek, hogy mondhat igent is.

2011. jún. 27. 21:42
 17/26 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem egyszer próbáld meg, még ha nem is szeretnéd lenyelni, akkor nem kell, menj ki a mosdóba és köpd ki végső esetben. Ha meg tényleg tovább ragaszkodik hozzá, meg az érem másik oldalával jön, akkor ennyit róla. Egy normális pasi megértené, hogyha nem, hát nem.
2011. jún. 27. 22:14
 18/26 anonim ***** válasza:

Amúgy ez az utolsó igaz.

A véleményem: egy normális pasi nem ragaszkodik ehhez körömszakadtáig.

De egy normális nő se ragaszkodik hozzá körömszakadtáig, hogy fúúúj ez undorító...

2011. jún. 27. 22:16
 19/26 anonim ***** válasza:

nekem még senki nem élvezett a számba, de nemhogy engedném, én akarom!!!

le is nyelném, csak lenn valaki aki megtané...

2011. jún. 27. 22:24
 20/26 anonim ***** válasza:
Én szeretem ha a számba élvez a barátom . Van amikor ő kéri de van amikor nem is kell kérnie és magamtól akarom . nincs ezzel semmi baj . ha nem akarod lenyelni akkor kiköpöd .vagy mond azt ,hogy ne a szádba hanem csak az arcodra és a szádRA élvezzen .az majdnem olyan :D és nem fogsz hányni ,ha annyira szar lenne . :D 24/L
2011. jún. 27. 22:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!