Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti megengeditek a párotoknak?
Szerintem mondd azt neki, hogy miután ő megkóstolta, megengeded neki:D Ha nem hajlandó, akkor te sem,és kész:)
(én az anális szex-el csináltam ezt. megmondtam neki hogy majd akkor vagyok benne, ha ő is bennevan hogy én kényeztessem őt análisan...ezután nemsűrűn hozta fel a témát:D)
Azért az éremnek két oldala van. Oké, hogy a pasik egy része bunkó és csak ezért tartja a nőt, de azért az is fura, hogy naponta vannak ilyen kérdések... És miért? Mert egy rakás lány ennyit nem tud megtenni a pasijáért. Mi ezen akkora szenvedés? Nem bírom megérteni! Soha ne nyaljon ki titeket senki! Persze az gondolom nem tetszene!
25L
"Szerintem mondd azt neki, hogy miután ő megkóstolta, megengeded neki:D Ha nem hajlandó, akkor te sem,és kész:)"
Szerintem meg ezt taktikázásnak szánjátok. Ha nemet mond, akkor diadalmasan megmondjátok, hogy oké, akkor ti sem. De ha igent, akkor fogadok, valami handabandával hárítanátok, mert nem hiszitek, hogy mondhat igent is.
Amúgy ez az utolsó igaz.
A véleményem: egy normális pasi nem ragaszkodik ehhez körömszakadtáig.
De egy normális nő se ragaszkodik hozzá körömszakadtáig, hogy fúúúj ez undorító...
nekem még senki nem élvezett a számba, de nemhogy engedném, én akarom!!!
le is nyelném, csak lenn valaki aki megtané...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!