Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti megengeditek a párotoknak?
Figyelt kérdés
A barátom mindig azt akarja hogy had élvezzen a számba.. de én meg undorodok tőle.. mindig könyörög hogy engedjem meg neki.. csajok ti megengeditek? ti pasik miért szeretitek ezt ennyire? :D2011. jún. 27. 20:31
1/26 Cicuskaaa123 válasza:
Te miért szereted, ha a barátod nyal és úgy mész el? Na ez pont ugyanígy van a fiúknál is.. És én megszoktam engedni le is nyelem, de ha te undorodsz tőle, akkor nem kell engedned, de egyszer próbaképp megengedhetnéd neki.. Ha tetszik tetszik, ha nem nem. :) 18/L
2/26 anonim válasza:
Én néha megengedem...:) Bár én sem szeretem annyira, de néha azért megteszem a kedvéért. Bár nem ideges attól ha nemet mondok.
3/26 anonim válasza:
Hát nézd, hogy ha a pasid ennyire könyörög akkor ennyire betenné a szádba. Ha emiatt szakítana veled akkor nem is szeretett igazán téged. Hogy mit akartok azt döntsétek el ti ketten.
4/26 anonim válasza:
A 'jófej' pasik ilyenkor azzal szoktak érvelni hogy "bezzeg amikor kinyalunk titeket az egész arcunk olyan" blabla... Én párszor lenyeltem a barátomét de egy idő után már nem volt gusztusom, és azóta sem. Egyszer sem hozta fel a hiányát, végülis az érzés a lényeg nem hogy hova élvez. Legalábbis szerintem így kéne gondolkozni minden pasinak. Vagy előbb kóstolják meg ők is és nyeljék le...
5/26 anonim válasza:
persze én bármikor "megengedem". csomószor volt olyan is, h nem volt hova élvezni, amikor kézzel csináltam, és akkor a számba élvezett. 20L
6/26 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen párom, de nagyon utáltam, mikor ezt kérte tőlem, néha megengedtem, majdnem hánytam. A mostani egyszer mondta, mondtam nem szeretném, és azóta nem nyaggatott ezzel. Biztos meg nem engedném újra, akárhogy is könyörög, aki ennyire akarja azt amitől te undorodsz, nem is tisztel, szeret igazán. Hülye voltam én is...
7/26 anonim válasza:
én sem engedem meg, vhogy ez már tul megy a határvonalon nálam, ha nem szeretnéd, akkor ne engedd h kényszeritsen rá, ha mégis nem hiszem h igazán szeretne.
8/26 anonim válasza:
Igen megengedem neki.Ha az ize borzalmas akkor is kibirom egy kicsit,de a mostani barátom "cucca" türhető izű.Nem tudom megmondani konkrétan,hogy miért de szeretem.
ja a pasik vizuális tipusok és a látványra jobban izgulnak vagy valami ilyesmi,végülis egy 2.menet utána még szokott lenni.
25/L
9/26 anonim válasza:
én sem rajongok az ízéért, de a barátom szokta kérni, és szereti is, szóval megteszem :)
bár mondjuk részben csak azért, mert mindig megkérdezi, hogy mehet-e a számba, ha nem kérdezné, csak megtenné, nem tenném meg:D
10/26 anonim válasza:
én mindig megengedem a barátomnak,de soha nem is volt ez kérdés,nekem egyértelmű:D :)
sztem azért párszor engedd meg föleg ha igy szeretné:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!