Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Zavarna titeket, ha megtudnátok, h a pasitok előélete nem túl makulátlan?
Figyelt kérdés
Ha előttetek nagyon sok egyéjszakás kalandja volt,és esetleg még luxusprostiknál is megfordult?
de mindez fiatalon volt, kiélte magát, és 25 évesen csak te vagy minden álma?
2011. jún. 27. 20:24
21/25 anonim válasza:
Az én párom megosztotta velem, hogy az élet arra kényszerítette rá, hogy prostinak álljon! Megbeszéltük, hogy miért és meddig csinálta, stb.! Engem kezdetben egy kicsit zavart, de mára rájöttem, hogy nincs rá okom, hogy ne bízzak benne! Két szép gyermekünk van azóta! Nagyon szeretem!
22/25 anonim válasza:
Engem zavarna..még az egyéjszkaás kalandok hagyján(bár ha annyi volt, hogy mindenhol valamelyik lánnyal kell összefutni az gáz), de a prosti az elég gáz...
Mennyire kell kiéhezettnek lennie, egy férfinak, hogy fizessen egy olyan nőnek a szexért, aki előtte kitudja hány másikkal csinálta..fúúj
23/25 anonim válasza:
Én már jóval utána ismertem meg, hogy abbahagyta! Én tudom, hogy miért csinálta, őszintén megbeszéltük! Nem kell rögtön megszólni valakit, mert olyasmit csinált, amit esetleg rajta kívül kevesen tennének meg! Nem jókedvében csinálta! A legtündéribb nő, akit ismerek és a világ legjobb édesanyja!
24/25 anonim válasza:
Ez tiszteletreméltó, amit írsz. Hogy elfogadtad a múltjával együtt. Más kérdés, hogy nem sok mindenki tenné meg, és azért érthető is. Isten ne adja, hogy megkelljen tapasztalnom ezt, de nem tudok elképzelni olyan helyzetet, ahol csak ez lenne a megoldás.
25/25 anonim válasza:
Ha nincs munkád, a bank viszi a házat és a család éhezik! Ezek szerintem elég okok arra, hogy ezt csinálja az ember!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!