Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Zavarna titeket, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Zavarna titeket, ha megtudnátok, h a pasitok előélete nem túl makulátlan?

Figyelt kérdés

Ha előttetek nagyon sok egyéjszakás kalandja volt,és esetleg még luxusprostiknál is megfordult?

de mindez fiatalon volt, kiélte magát, és 25 évesen csak te vagy minden álma?

2011. jún. 27. 20:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna, az más kérdés, hogy ki is mutatnám-e.
2011. jún. 27. 20:25
 2/25 Cicuskaaa123 ***** válasza:
73%
egyáltalán nem zavarna, hiszen az előttem volt, kiélte magát, szóval ha a pasi nem csal meg és hűséges marad 100%-ig megbíznék benne és imádnám. :$
2011. jún. 27. 20:26
 3/25 anonim ***** válasza:
84%

ez nem.

az viszont inkább, ha pl. garázdaságért ült, v. vmi.

jobban félek attól, hogy egy pasi bekattanjon és bántson, mint hogy régen élvezte az életet( nekem is volt pár kalandom, és ettől még nem érzem rossz nőnek magam).

20/L

2011. jún. 27. 20:27
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

engem nem igazán, a mostani barátom is egy éjszakás kalandokból "élt" eddig, meg a leghosszabb kapcsolata 3-4 hét volt, de negem tényleg szeret, szóval nem iagzán....

sőt én még izgalmasnak is találom, meg oylan szerencsésnek érzem magam, hogy engem választott, velem akar lenni, engem szeret, és amióta velem van, kb leszarja a legtöbb csajt :)

2011. jún. 27. 20:27
 5/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom biztosra megmondani, de szerintem zavarna!!! Ezt leszámítva mondd el a csajnak nehogy mástól tudja meg!! :S

Mellesleg nem egy ilyen sztorit hallotam már mint a kérdés!!! Mellesleg azt senki nem tudhatja biztosra, hogy na most akkor kiélte-e magát vagy sem!

2011. jún. 27. 20:29
 6/25 anonim ***** válasza:
Az egy éjszakások nem feltétlenül csak azért rövidek mert az egyik fél nem akar, hanem a másik nem! Engem nem zavarna, bár a prostis rész az igen... Páromnak sem volt sok hosszú kapcsolata előttem. Mégis 4 több mint 4 éve vagyunk együtt, megkérte a kezem stb stb...
2011. jún. 27. 20:32
 7/25 A kérdező kommentje:

hivatásos focista voltam,nem volt sem idő, sem lehetőség edzések mellett csajozni járni,ezért kellettek a prostik

de életemben először igazán szerelmes vagyok,csak bizonytalan vagyok,h hogy reagál az én Drágám ha megtudja...bár nagyon laza és megértő lány.

2011. jún. 27. 20:38
 8/25 anonim ***** válasza:
Én azt mondom ha szóba jön, mond el neki őszintén hogy ezek voltak, de ne részletezd kivel mit!:) Ha pedig nem kérdezi akkor meg minek ilyenekkel rontani a dolgot! Végül is sok pasinak volt sok csaja 25 éves koráig! Az a lényeg hogy szereted, és ha ezt ő is látja, érzi semmi gond!
2011. jún. 27. 20:48
 9/25 anonim ***** válasza:
Ha senkit sem csapott be, nem játszadozott a lányok érzelmeivel. Én főleg ez alapján dönteném el, hogy megbízható-e.
2011. jún. 27. 20:48
 10/25 A kérdező kommentje:

nem csaptam be senkit,nem ígértem semmit

Ő az első lány,akinek azt mondtam,h szeretem,és tényleg ő az első akinél ezt érzem,nálunk is szóba került már házasság, meg babák...ezért gondolom,h tudnia kellene rólam mindent

2011. jún. 27. 20:52
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!