Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Peteéréskor együtt voltam barátnőmmel, és utána egy héttel rá szintén. Nem mentem el benne rövid ideig tartott az egész, de nem védekeztünk. Max előnedv lehetett. Mennyi az esélye hogy terhes?
Honnan tudod hogy peteérése volt?
Még egy doki is csak akkor tudja megnézni hogy volt-e peteérés ha minden nap ugyan abban az idöpontban ultrahnagot csinál napokon keresztül.
Peteérése bármikor lehet, persze nagy a valoszínüség a mensi elsö napjától számított 14-18-ig napon, de lehet akár közvetlen a mensi után vagy elött is.
VÈDEKEZNI.
A peteérés-ultrahangos-méréses se normális, vannak ilyen hőmérők, amiket használ a hölgyemény, mikor babaprojekt van és figyeli, mikor ovulál.
Egyébként valóban nem értem, szóval magyarázok:
Tudod, fiacskám, van a boltok polcain - de gyógyszertárban is bátran, ismétlem, BÁTRAN be lehet érte menni - ilyen színes, fóliás kis dobozka, különböző, általában angol feliratok vannak rajta és van többféle márka is, legismertebb az angol alapon fehér betűs Durex. Például. Tehát fogsz egy ilyen dobozkát, megveszed, otthon aktus előtt - ismétlem, ELŐTT - kibontod, kiveszel belőle egy téglalap alakú kis zacskót, kibontod, találsz benne egy kör alakú gumiszerű valamit. Azt szépen ráhelyezed a farkad végére és óvatosan, szépen ráhúzod, ne legyen alatta levegő, ne csusszon le és voálá, máris szexelhetsz a lánykával úgy, ahogy akarsz és utána nem kell ide jönni hasonló kérdésekkel, és persze a véletlen terhesség esélyét is majd nem a nullára csökkented. Csak egy gumiszerű valamivel, amit óvszernek vagy kondomnak hívnak.
Ennyi az egész.
Én csak azt nem értem, hogy első alkalomkor nem volt védekezés, de hogy egy héttel később belementek ugyanebbe?
Sajnos igen 50-50%. Ha peteérése volt amiről tudtatok akkor lehet több. Ezt max akkor védhettétek volna ki ha első után esemény utáni. És én is a dokit javaslom. Azért remélem h mákotok lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!