Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szexnél, amikor a srác elmegy a lány szájában, akkor az milyen érzés? Mármint olyan löketszerű, vagy csak annyi hogy érezni az ízét, vagy mégis milyen?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 18:26
22/24 anonim válasza:
Van aki a spermát szereti,van aki a punciszaftot.Hülye az aki ezt betegesnek találja!
23/24 anonim válasza:
Jó, Én még nm próbáltam.. Egyenlőre MÉG nem is akarom, de ki tudja mit hoz a jövő..... az a pasi aki meg erőlteti a csajra h nyelje le, igyon spermát 1 napig azt majd meglátjuk :D Persze, a párommal kölcsönös az orál de sose élvezett a számba, mig rá nem mondtam h oké. én pl. orál után nem is szeretek csókolózni. Kinek mi
24/24 anonim válasza:
A lenyelni, nem nyelni témához.
Én is lenyelem a párom hüvelyváladékát, mivel jut a számba belőle. Nem lényszerből, hanem mert akkora a vágy, hogy nem azzal foglalkozom, hogy milyen az íze, állaga. Jó persze egy egészséges emberről beszélek. Az ízek, illatok is más más embereknél, nyilván a spermánál is van olyan, hogy valakinél kellemesebb, vagy kellemetlenebb az íze, illata, szaga, ahogy tetszik.
Semmi nem kötelező, csak adható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!