Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális szexnél, amikor a srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szexnél, amikor a srác elmegy a lány szájában, akkor az milyen érzés? Mármint olyan löketszerű, vagy csak annyi hogy érezni az ízét, vagy mégis milyen?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 18:26
1 2 3
 1/24 Cicuskaaa123 ***** válasza:
94%
Nem érzel lökést, csak annyit, hogy valami kifolyik a szádba :)
2011. jún. 27. 18:27
 2/24 anonim ***** válasza:
76%
mintha headshotot kapnál, a tarkódon jön ki :s
2011. jún. 27. 18:28
 3/24 anonim ***** válasza:
79%
Nem lehet leírni, ki kell próbálnod...
2011. jún. 27. 18:29
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
rakj a szádba egy vízipisztolyt és lőjj egyet kb olyan:)
2011. jún. 27. 18:32
 5/24 anonim ***** válasza:
29%
Miért nem lehet normálisan szexelni? Ez undorító.még akkor ia,ha ezt tartják menőnek.
2011. jún. 27. 18:36
 6/24 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ez nem "menőség" vagy "nem menőség" kérdése. Egy párkapcsolatban mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mi tartozik a szexhez. Ráadásul már az ókorban is volt példa hasonlóra, sőt nem túlzás azt mondani, hogy legalább annyira elterjedt szokás volt, mint napjainkban. Ezekben az időkben pedig kétlem, hogy menőség kérdése lett volt.

Ez is a szeretet kinyilvánításának egy módja. Az, hogy a te véleményed szerint ez undorító, az egy dolog. Másnak nem. Ezt mindenki maga dönti el, tehát elítélni bárkit is érte butaság.

20/F

2011. jún. 27. 18:45
 7/24 anonim ***** válasza:
79%
Mért undorító?? Szerintem ki kell próbálni... nem szabad csak az alap 1-2 póznál leragadni...
2011. jún. 27. 18:46
 8/24 anonim ***** válasza:
45%

1-2 póznál leragadni?Oo

ember én a saját g*cimet nem nyelem le mert az nem arra van hogy mások pofájába spricceljem főleg nem a sajátomba, és ezért nem is várok el ilyet. Majd ha lenyelitek a saját spermátok akkor elvárhatjátok ezt a nőktől.. de akkor gratulálok is hozzátok

2011. jún. 27. 18:49
 9/24 anonim ***** válasza:
79%
1-2 póznál leragadni... ezt úgy értem hogy legyen az ember keratív...
2011. jún. 27. 18:50
 10/24 anonim ***** válasza:
42%
spermát nyelni kreatív tényleg.. guszta majd a reggeli kenyeremre is spermát kenek mostantól
2011. jún. 27. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!