Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon erős lábfétisem van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon erős lábfétisem van, ki hogyan vélekedik az ilyesmiről? Mások fétisére is kíváncsi vagyok

Figyelt kérdés
Szóval már kiskoromban észrevettem, hogy ha olyan csajjal játszok aki éppen mezítláb van, akkor furcsa gondolatok jutnak eszembe, olyasmi hogy azzal a testrésszel jó lenne valamit csinálni, babrálni, meg ilyesmi. Ez a sok év alatt semmit sem változott, és főleg olyan kép, videó láttán izgulok fel legjobban, beleértve annak illatát/szagát kinek hogy. Nem azt akarom mondani, hogy más testrészek nem izgatnak fel, de a legerősebben mintha a pucér lábfejek izgatnának (persze csak csajoké, meg azt is hozzátenném eddig még nem voltam csajjal, főleg nem úgy). Videók közül is főleg a lábfétis kategória tetszik vagy a kézimunka, valahogy az olyan közönséges szex videók, ahol egy az egyben csak csinálják normálisan, azt nem tartom olyan érdekesnek. Ellentétben a valósággal, akkor ha csak a közelemben is van csaj ruhában, már attól is beindulok ha olyan kedvem van. Viszont az a testrész hogy fenék, az meg mintha nálam egyáltalán nem számítana, vagyis sokaknál vitatott dolog, hogy melyik a legszebb, nekem meg olyan tök mind1 valamiért, persze a valóság az más, csak így gondolatban ha rágondolok egy női testre, akkor úgy nem számít. Én nagyjából megfigyelem az arcát, a mellét, testsúlyát/alakját. De nálam ott van az is hogy a kéz (főleg az ujjak) meg a lábfej, és főleg ez. Mennyire normális dolog, már ha egyáltalán normális? Mindenkinek van egy legerősebb testrész fétise? Ha másoknak is vannak ilyen különös vonzalmai bizonyos testrészek iránt akkor leírhatnák.
2011. jún. 27. 04:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23/L vagyok és nekem azt hiszem hajfétisem van. Imádom a hosszú hajú fiúkat! Totál begerjedek a hajukra, teljesen mindegy milyen fazonú csak hosszú, dús legyen. Amikor látok valakit akár az utcán aki megtetszik úgy beletúrnék a hajába :D
2011. jún. 27. 22:10
 12/20 A kérdező kommentje:

Na az is jó dolog :) Bár is emlékeim szerint amikor valaki hátul babrűlja a hajat ott a nyaki részen. Nekem per pill hosszabb a normáltól, főleg a nyaki részen, ahol olyan göndör jobban, ha megmosom akk frissen eléggé dús tud sztem lenni :D

Az előtted szólót viszont nem tom értelmezni, melyik hozzászóló is akarna lenni? Aki azt állítja hogy aberrált vok, vagy pedig aki utána írt? Mert ha az aki rólam állítja azt hogy az vok, akkor csak annyit mondok olvassa el még1x amit írtam, meg amit ő írt, én semmi durvát nem akarok csinálni senkivel, és tudtommal valaki az ilyesmit még élvezni is tudja.

2011. jún. 28. 00:37
 13/20 anonim ***** válasza:
Hú, akkor neked is szép hajad lehet :D azért ez megnyugtató, hogy nem tartasz betegnek. Ilyesmiről nem nagyon hallani, lábfétise viszont sokaknak van. Nem is értem miért akadtak ennyire ki az előttem szólók. 23/L voltam.
2011. jún. 28. 18:17
 14/20 anonim ***** válasza:

"Mások fétisére is kíváncsi vagyok"

ha küldesz privátot emailben megírom. itt nem írom meg mert agybajt kapnak az emberek

2011. júl. 8. 02:10
 15/20 anonim ***** válasza:
02:10 írd le légyszíves! Olyan kíváncsi lettem! :D
2011. júl. 8. 18:08
 16/20 anonim ***** válasza:

előző voltam.

amúgy sztem nincs rossz abban, amit írsz.mindenkinek más jön be. nekem pl. a mell egyáltalán nem számít, de pl a lábszár az nagyon kész. és valóban, a kar, kézfej is lehet nagyon aranyos. de ha ez utóbbiakat nem hozod fel, fel se tűnt volna nekem, de tényleg sokszor nekem is tetszik. olyan kis picike kézfej+ujjak, olyan puha lehet, olyan jó lenne megfogni, valóban :$

nekem sokszor a hang is tud tetszeni, mindig örültem, amikor órán azt a lányt szólították fel, aki tetszik.

de volt h a nevetéstől is majd elolvadtam. (ez csak egy lánynál volt) annak a lánynak kedvem lett volna sok viccet mesélni hogy dőljön a nevetéstől mert a nevetésétől meg én olvadtam volna el.

de volt h egy lánynak a tüsszentése tetszett nagyon, olyan aranyos volt mintha tényleg azt mondaná, hogy hap-ci :D (na jó, vele nem szagoltatnék azért tüsszentőport)

sőt egyszer olyan is volt h tetszett a lány és megláttam az írását, egy oldalt amit ő írt és attól is olvadoztam.

de ez utóbbiak csak egyszer-egyszer voltak, szóval fétisnek nagy túlzás nevezni.

(Nem erre gondoltam amúgy az előző hsz-ben :D )

egyébként meg ahhoz lenne kedvem sokszor h strandon egy lányt jó alaposan megfürdetni, azt nagyon élvezném. kapkodna levegőért, sikítozna, de közben nevetne is. ha van itt lány aki bevállalna egy fürdetést, írjon nyugodtan, megyünk strandra aztán ott jól megkapja :DDD

2011. júl. 9. 00:59
 17/20 anonim ***** válasza:

utolsó voltam, és az azelőtti 02:10 is az enyém volt.

az a fürdetés volt az, amit nem akartam leírni, biztos furcsa lehet. hozzáteszem még: ha látom h lányt megfürdetnek strandon (persze úgy h ő is élvezi) az is felizgat általában.

2011. júl. 9. 01:04
 18/20 Pityupocse válasza:
Nekem is hasonló vágyaim vannak, egy szép lábfej sokat dob a latba, mindenképp többet mint a mell. Fehér zoknival a legerősebb ez a dolog, szerintem nem gond, de mondjuk nem is dicsekszem vele senkinek :))
2011. szept. 11. 23:14
 19/20 anonim válasza:
2011. szept. 23. 22:14
 20/20 A kérdező kommentje:
Kösz *.*
2011. szept. 24. 14:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!