Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon erős lábfétisem van, ki hogyan vélekedik az
ilyesmiről? Mások fétisére is kíváncsi vagyok
Figyelt kérdés
Szóval már kiskoromban észrevettem, hogy ha olyan csajjal játszok aki éppen mezítláb van, akkor furcsa gondolatok jutnak eszembe, olyasmi hogy azzal a testrésszel jó lenne valamit csinálni, babrálni, meg ilyesmi. Ez a sok év alatt semmit sem változott, és főleg olyan kép, videó láttán izgulok fel legjobban, beleértve annak illatát/szagát kinek hogy. Nem azt akarom mondani, hogy más testrészek nem izgatnak fel, de a legerősebben mintha a pucér lábfejek izgatnának (persze csak csajoké, meg azt is hozzátenném eddig még nem voltam csajjal, főleg nem úgy). Videók közül is főleg a lábfétis kategória tetszik vagy a kézimunka, valahogy az olyan közönséges szex videók, ahol egy az egyben csak csinálják normálisan, azt nem tartom olyan érdekesnek. Ellentétben a valósággal, akkor ha csak a közelemben is van csaj ruhában, már attól is beindulok ha olyan kedvem van. Viszont az a testrész hogy fenék, az meg mintha nálam egyáltalán nem számítana, vagyis sokaknál vitatott dolog, hogy melyik a legszebb, nekem meg olyan tök mind1 valamiért, persze a valóság az más, csak így gondolatban ha rágondolok egy női testre, akkor úgy nem számít. Én nagyjából megfigyelem az arcát, a mellét, testsúlyát/alakját. De nálam ott van az is hogy a kéz (főleg az ujjak) meg a lábfej, és főleg ez. Mennyire normális dolog, már ha egyáltalán normális? Mindenkinek van egy legerősebb testrész fétise? Ha másoknak is vannak ilyen különös vonzalmai bizonyos testrészek iránt akkor leírhatnák.
Én nagyon szeretem a kézimunkát. (jobban mint a szopást!) Ezen kívül a kötözés még ami iszonyúan izgat. Végtag kötözés, kikötözés, pénisz kötözés. Megfelelő partnerrel ez mind állati izgató. :)
Szerintem semmi különös nincsen abban ,hogy láb fetisiszta vagy, amíg nem ez uralja a szexuális életedet. (mármint majd ha lesz szexuális életed...)
2011. jún. 27. 06:56
2/20 anonim válasza:
Bennem ugyanúgy megvannak ezek (láb fétis, kézimunka), talán nem ennyire erősen mint benned, de izgat engem is.
En is megnézem a csajok ujjait (kéz/láb) persze csak egy pillantásnyira :). Szerencsére a volt b.nőm szeretett kézimunkázni de a láb fétis még nem került sorra.
2011. jún. 27. 07:22
3/20 anonim válasza:
De nem értem az emberek miért gondolják, hogy ez baj lehet? NEM baj. Ez természetes. Engem is izgatnak a női lábfejek és bizony ha valakié nem tetszik, akkor az picit csalódás. Másnak meg erős mell, fenék, hónalj, has, kar, kézfej fétise van. Sőt, van hátfétis is.
2011. jún. 27. 08:58
4/20 anonim válasza:
Masszíroznád meg szagolnád csak meg az én negyven5ös lábam, amikor levettem a síbakancsot és a 2 réteg pamutzoknit!! Rögtön kiábrándulnál a lábikókból :P:D
35/F
2011. jún. 27. 09:51
5/20 anonim válasza:
Ne aggódj,nálam is súlyos a helyzet..:)
Ha a párom tangapapucsban van,sosem bírok magammal.
Egy biztos.
Mi soha nem fogunk "merevedési gondokkal" küzködni:)))
2011. jún. 27. 10:00
6/20 A kérdező kommentje:
09:51 mint mondtam only csajoké :D csajnak eleve más szagú, más simaságú, főleg az nagyon vonzó ha a széle olyan rózsaszines.
2011. jún. 27. 14:02
7/20 anonim válasza:
ugy a szádba nyomnám a lábam hogy ott fulladnál meg! elkéne égetni a többi aberrált társaddal együtt!
2011. jún. 27. 17:23
8/20 anonim válasza:
82%-os...úgy beszélsz róla,mint egy gyerekgyilkosról.
Nem értem,még ha ßuzi lenne,vagy valami..
Gyanús vagy te nekem,a "keménykedésedből" ítélve te is tele lehetsz elfojtott,aberrált szexuális vágyakkal.
Vagy egyszerűen csak vágyakkal.
Mert mikor hülye és agresszív valaki?
Ha nincs szex..
Köszönöm szépen.
2011. jún. 27. 18:26
9/20 A kérdező kommentje:
Hát azért ez kicsit durva volt.
2011. jún. 27. 19:08
10/20 anonim válasza:
Normális nő vagyok semmi aberrált hajlam nincs bennem épp ezért tartom visszataszitonak ezeket az embereket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!