Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit tennétek ha a srácról akivel jártok kiderülne hogy hatalmas pénisze (24/6) van?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 01:23
11/21 anonim válasza:
én is belefutottam egy ilyenbe, rémes volt, minden szex fájt. le is szoktunk róla hamar...:(
12/21 anonim válasza:
A női válaszok alapján az az érzésem mintha nem lenne kedvükre a nagyobb méret. Az enyém csak 18 cm (és már nem vagyok mai gyerek)mégis azt mondhatom akikkel "találkoztam"
inkább nagyobbra, mint kisebbre vágytak. Persze gyereket "csinálni" 5 centissel is lehet. De az egy másik történet.
13/21 A kérdező kommentje:
ma 22:10-es Alapjába véve három csoportra oszthatok ezen a téren a válaszok a nőknél (nagyobb felmérésben).
2011. jún. 27. 22:23
14/21 anonim válasza:
22:10 "csak" 18 cm? Az nagynak számít.
15/21 anonim válasza:
Én már egy 20cm-es elől is menekülnék, nekem a 19 már MINDIG fájt, a 17 meg csak sokszor...
19/N
16/21 anonim válasza:
Szerintem ez kamu, nem hiszem, hogy ennyien belefutottatok már ilyen méretekbe...
17/21 A kérdező kommentje:
A fehér férfiak 3-5%-nak van 18 centis vagy nagyobb.
Hazánkban ~3%-nak.
2011. júl. 1. 02:37
18/21 anonim válasza:
mi a fasz, itt mindenkinek ekkora farka van, csak nekem nincs. Hát lassan már ki sem merek menni az utcára wazze a 16-os farkammal. Nem véletlenül, az életkorukat adják meg a farkuk mérete helyett ???
19/21 A kérdező kommentje:
2011. júl. 1. 04:02
20/21 anonim válasza:
Sziasztok! Okés, ritka példány..lassan kell vele bánni. Az enyém "szüken" 21,5x5 - és nem mindenki nyavalyog, ha meglátja..a francia nök meg kimondottan kivánják..
Laci
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!