Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit tennétek ha a srácról akivel jártok kiderülne hogy hatalmas pénisze (24/6) van?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 01:23
1/21 anonim válasza:
elfutnék :D Nem kérek tágítást ! XD
2/21 anonim válasza:
Ott hagynám. Inkább legyen kicsi.
3/21 anonim válasza:
Jóból is megárt a sok. De tényleg!
4/21 anonim válasza:
Bérbe adnám fedeztetni Nyihahahahahaaaa :D
5/21 anonim válasza:
Én nem vagyok akkora tróger,hogy elfussak. Meg egyébként is mi ijesztő van ebben? Ha tudja használni, neki ez mindig csak előnyére fog válni.
Végre tudnám, hogy létezik ilyen is.
6/21 anonim válasza:
01:29:
ezen mekkorát röhögtem :DDDDDDD
7/21 anonim válasza:
Hát aki ezen röhög, annak kívánom, hogy szerezzen némi tapasztalatot velük..xD Én 2 pasiba is belefutottam - hosszabb kapcsolat - aki a kérdezőhöz hasonló kaliber volt, és mindkettő elég nagy marha volt, hogy ne tudja jól használni, és csak fájdalmat okozott vele. Tele vagyok negatív tapasztalatokkal..:( Tuti, hogy óvatos lennék, és kész szabálykönyvet írnék annak a bizonyos srácnak, ha ilyen adottságokkal rendelkezne!:p
8/21 anonim válasza:
Amúgy nők beszámolói alapján a legtöbb nagyfarkú férfi öntelt és 0 az ágyban gyakran,lévén a természet megáldotta őket ezzel,minek is tanulnák meg használni ....
9/21 anonim válasza:
"Ki a szart sem érdekli, hogy a nő élvezi e???"
Na, ez az agyilag kis p*cs vajon kinövi ezt, vagy világ életében ekkora két lábon járó hatalmas farok lesz??
10/21 anonim válasza:
02:00 nem növi ki, és jól is van ez így, elvégre a guminőgyártóknak is meg kell élni valamiből, mert igazi nője nem lesz és nem is volt sose a kis pö.csnek ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!