Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen hosszúságú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen hosszúságú és vastagságú férfi nemi szervet preferáltok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 23:24
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Értemm, kösz a választ. Azért ez érdekes, mert pl. analógikusan a női mellben én pl. nem tudok felső határt megállapítani, és -bár erre kapcsolatot én sem alapoznék erre- mindig furdalna a kíváncsiság, hogy milyen lehet egy olyan lánnyal akinek nagyobb...
2011. jún. 27. 00:29
 22/40 A kérdező kommentje:
És itt még valami érdekelne: a partneretek méretéhez való hozzáállásotok változott annak függvényében, hogy mennyi idősek voltatok, vagy már 18 éves korotokban is így gondolkodtatok ?
2011. jún. 27. 00:31
 23/40 anonim ***** válasza:

Mi ez a keskenységes dolog? -én nem teljesen értem.

Az enyém pl olyan, hogy 14 cm a hossza, a makkja kicsit elkeskenyedik a végén, de a makk alatt a legszélesebb -jelen esetben kb 4 cm. Ez tart kb 3 cm-rel a makk aláig, és onnantól újra keskenyedik a tövéig, ahol alig több, mint 3 cm a szélte... A te szavaidból kedves Utolsó válaszoló, úgy vettem ki, hogy amiket eddig láttál, a test felöli végüknél a leg vastagabbak... Hogy van ez akkor? :)

24/f

2011. jún. 27. 00:39
 24/40 anonim ***** válasza:

"És itt még valami érdekelne: a partneretek méretéhez való hozzáállásotok változott annak függvényében, hogy mennyi idősek voltatok, vagy már 18 éves korotokban is így gondolkodtatok ?"

Nem, nem változott. Amikor én voltam 15 (most 29 vagyok) olyasmi, hogy kinek mekkora, szóba sem került. Legalábbis körülöttem nemigazán :)

00:03 voltam

2011. jún. 27. 00:46
 25/40 anonim ***** válasza:

Amúgy azért írtam 15-öt, mert manapság már... Szóval érted :)

00:46

2011. jún. 27. 00:56
 26/40 A kérdező kommentje:
És olyan van, hogy barátnők között elhangzik, hogy ki barátjának mekkora ?
2011. jún. 27. 00:57
 27/40 A kérdező kommentje:
@ 00.56: persze-persze, a világért sem értettem volna félre :DDD A mi időnkben ilyen korán tényleg nem dívott (már én sem vagyok tizenéves :DD)
2011. jún. 27. 01:00
 28/40 anonim ***** válasza:

Én ilyesmit sosem mondtam senkinek. Azért sem, mert nem méregetem, és azért sem, mert senkinek semmi köze hozzá. Arra sem emlékszem, hogy ilyesmit mesélt volna valaki nekem. Bár elég magamnak való vagyok, szóval nincs több száz lányismerősöm.

De volt erről egy hasonló kérdésem korábban:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

00:03, 00:46

2011. jún. 27. 01:03
 29/40 A kérdező kommentje:
Kösz a linket! ;)
2011. jún. 27. 01:11
 30/40 anonim ***** válasza:

Hoztam még egy linket:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19..

Eddig mindenki csak menekülne a nagy elől.

2011. jún. 27. 01:46
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!