Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen hosszúságú és vastagságú férfi nemi szervet preferáltok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 23:24
1/40 anonim válasza:
19 cm hosszú, 6 cm vastag.
Leszarják.
2/40 anonim válasza:
Egész pontosan Mmax=184,5 mm hosszúságú, Dmax=46,7mm átmérőjű, d=38,76mm makk alatti átmérőjű, tetszőleges makkhosszú, nem körülmetélt, 6 naponta borotvált, RAL 7846 színkód szerinti (bordóssárga) színű az, amit szeretek. A többi nem érdekel.
3/40 A kérdező kommentje:
Hmm... Azt azért nem gondolom, hogy közömbös. Pl. bizonyos pózokat csak bizonyos méret fölött lehet gyakorolni. Emellett persze néhány lány ismerősöm mondta, hogy nem számít, de nem tudom, hogy mennyire kamu a dolog, és nem-e csak álszerénység. Ezért vagyok kíváncsi több ember őszinte véleményére. Egyébként épp most olvastam, hogy a pénisznövelő pumpáknak elég komoly piaca van, és gondolom nem azért , mert a kérdés közömbös ...
2011. jún. 26. 23:29
4/40 anonim válasza:
kinézetre nagyon izgató egy nagy farok de nekem pl fáj ha túl hosszú (16-17 cm nekem pont elég), és nálam nem a hosszúság számít hanem a vastagság elsősorban, minél vastagabb annál jobb :)
5/40 anonim válasza:
igenis számít, 10-12 centi alatt olyan, mintha nem is lenne. a legjobb 18 cm hosszú és 6,5 cm vastag +-5%
6/40 anonim válasza:
A pénisznövelő pumpákat nem nők veszik a párjuknak, hanem a férfiak maguknak, mert a férfiaknak státuszszimbólum, a nőknek viszont NEM számít. Persze ne legyen nevetségesen kicsi, de egy normál tartományon belül tökmindegy, ha jól használja azt is, a kezét is, meg a nyelvét is.
7/40 A kérdező kommentje:
Nos, bármennyire poénosnak és komolytalannak tűnik is a kérdés, sztem azért vannak komoly vonatkozásai. Pl.rengeteg férfi kezelteti magát szexuálpszichológusnál heti 10.000 ft-okért , mert azt gondolják, hogy nem megfelelő mérettel rendelkeznek. Arra is hallottam elég példát, hogy többéves, komoly kapcsolatok buktak meg amiatt, mert a lány vágyott egy nagy néger nemi szervre... Azt a dumát, hogy minden mindegy hallottam én is elégszer, de akkor a tények ezt miért nem igazolják ???
2011. jún. 26. 23:35
8/40 anonim válasza:
Nekem mindegy, 12-től már jó. A vastagsága jobban számít nálam.
9/40 A kérdező kommentje:
Ha ennyire közömbös, akkor szerintetek miért lehet mégis, hogy s férfiaknál ez egy fontos státusz szimbólum. Sőt, a gyerekeknél már az általános iskolában elkezdődik egyfajta hierarchizálódás annak alapján, hogy az öltözőben kinek nagyobb, aminek azért lehetnek komolyabb következményei...
2011. jún. 26. 23:42
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!