Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Buktatok már le maszturbáció közben?
Figyelt kérdés
Rád nyitottak? Lebuktál?2011. jún. 26. 22:48
21/24 anonim válasza:
ma 02:05-es "100 százalék" siker a lebukásra? ;) Tudom nem.
De ha egy nő vagy lány rokonod is meg tudja hogy a zuhanyzóban csinálod, az 100 százalék nagy botrány lesz.
22/24 anonim válasza:
igen a kishugom benyitott 3 éves
24/24 anonim válasza:
Egyszer mikor csináltam bejött a nővérem de már ott tartottam, hogy nem bírtam visszatartani és a zsepi is ott volt már. Szóltam neki, hogy várjon egy kicsit. Ő kiment élveztem egy nagyot majd visszahívtam és megkérdeztem hogy most zavarban van e. Azt mondta h nem és ezzel ejtettük is a témát.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!