Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Buktatok már le maszturbáció közben?
Figyelt kérdés
Rád nyitottak? Lebuktál?2011. jún. 26. 22:48
11/24 anonim válasza:
Utolsó. Hagyd.
Azért nem tud írni, mert annyira izgatott lett attól, hogy 34 éves korára van egy felesége, hogy már azt sem látta mit ír.
Fiatalkorában kevés nője volt és most el van szállva magától.
22/F
13/24 anonim válasza:
Én lány vagyok,de kb 13éves koromban este az ágyon fekve tükörrel a kezembe tanulmányoztam a nemiszervem és nagyim benyitott.
Hát kissé kellemetlen volt...
14/24 anonim válasza:
MOst ennek a kerdesnek van valami ertelme egyaltalan?
15/24 anonim válasza:
És a Te kérdésednek van valami értelme utolsó?
Ha őt ez érdekli akkor miért szólnánk bele?Nem kell mindenben az értelmet keresni.
16/24 anonim válasza:
igen egyszer vertem a kukacomat,és anya szólt hogy hagyjam abba mer mama nézi.aztán úgy döntöttem elmegyek a szobámba.
ott pedig a kistesóm játszott,de nem zavart.
17/24 anonim válasza:
Kistesód ellőt verted a farkad nem semmi öregem a cigány szokott a gyereke előtt kefélni!
18/24 anonim válasza:
Meg mindenki más akinek egy szobája van.
Hál istennek nem magamról beszélek.
19/24 anonim válasza:
furdoszoba zuhanyzas kozben vagy akkor amikor tenyleg en vagyok otthon egyedul. 100 százalék siker
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!