Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondja, hogy ha szexelünk majd akkor amikor élvezne akkor kiveszi (ugye ugy gumi meg semmi nélkül) de szerintem így nem lenne jó ötlet, sőőt. Szerintetek?
1. Ez nem védekezés, így szoktak a legtöbben teherbe esni
2. Ha tudatlan vagy e téren, ahogy írtad, akkor nem kéne ezt még eröltetni, hanem utána olvasni stb
mivel te is beismerted, hogy még elég tudatlan v agy, szerintem hanyagold a témát, MINUMUN 5ÉVIG!!! gondolom 12-13 lehetsz, szóbal 5 év múlva, viszonylag érett leszel a dologhoz.
de hogy a kérdésedre is válaszoljak, ez semmilyen védekezés! Ha nem akartok óvszert használni, akkor javalom, hogy anyukáddal keress fel egy nőgyógyászt. de ő is csak akkor ad gyógyszert, ha már rendszeres a menstruációd, és az sem 100%os ráadásul kell 3 hónap, amig hatni kezd. szóval, marad a gumi, ha meg nem tetszik a kedves párodnak, én elgondolkodnék, hogy mennyire is érdekled őt, ha nem törődik azzal, hogy terhes lehetsz, és elcseszheti az életedet!
Ez így tényleg nem pálya. Ne engedd.
Jobban jársz ha elmész egy nőgyógyászhoz. Ja és az egyik hozzászóló írta, hogy "3 hónap mire hatni kezd" a gyógyszer. Ez hülyeség. A gyógyszer általában már az első hét után, vagy amint elmúlt a menzeszed már hat. Tapasztalatból mondom.
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!