Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom azt mondja, hogy ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondja, hogy ha szexelünk majd akkor amikor élvezne akkor kiveszi (ugye ugy gumi meg semmi nélkül) de szerintem így nem lenne jó ötlet, sőőt. Szerintetek?

Figyelt kérdés
én még elég tudatlan vagyok sajnos..:/
2011. jún. 26. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy nézzük. Ha teherbe akarsz esni, akkor jó ötlet.
2011. jún. 26. 22:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne. Gondolom azt is hozzátette, hogy ő mennyire ügyes. De, ha teherbe akarsz esni, akkor én is ezt a módszert javaslom. Ugyanis ez NEM védekezés.
2011. jún. 26. 22:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát elég veszéjes játék ez én nem ajánlom kivéve ha embrió kezdeményt akarsz szelektálni magadból?
2011. jún. 26. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Ez nem védekezés, így szoktak a legtöbben teherbe esni

2. Ha tudatlan vagy e téren, ahogy írtad, akkor nem kéne ezt még eröltetni, hanem utána olvasni stb

2011. jún. 26. 22:40
 5/11 anonim válasza:
100%

mivel te is beismerted, hogy még elég tudatlan v agy, szerintem hanyagold a témát, MINUMUN 5ÉVIG!!! gondolom 12-13 lehetsz, szóbal 5 év múlva, viszonylag érett leszel a dologhoz.

de hogy a kérdésedre is válaszoljak, ez semmilyen védekezés! Ha nem akartok óvszert használni, akkor javalom, hogy anyukáddal keress fel egy nőgyógyászt. de ő is csak akkor ad gyógyszert, ha már rendszeres a menstruációd, és az sem 100%os ráadásul kell 3 hónap, amig hatni kezd. szóval, marad a gumi, ha meg nem tetszik a kedves párodnak, én elgondolkodnék, hogy mennyire is érdekled őt, ha nem törődik azzal, hogy terhes lehetsz, és elcseszheti az életedet!

2011. jún. 26. 22:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Jójó.értem és köszönöm.
2011. jún. 26. 22:44
 7/11 anonim ***** válasza:
az előttem szólók jól szóltak, és pedig azért is mert van előfolyás
2011. jún. 26. 23:04
 8/11 anonim ***** válasza:
kb. negyven évvel ezelőtt ez volt az egyetlen legális módszer a védekezésre, Magyarországon. Persze 21 éves korom előtt, akkor még nem láttam lányt bugyi nélkül.
2011. jún. 26. 23:53
 9/11 Solarian ***** válasza:
Már ne is haragudj de ez butaság. Ne dőlj be neki, csak meg akar fektetni de még védekezésre is sajnálja a pénzt. Küldd el a bús-büdösbe. Ahoy.
2011. jún. 26. 23:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez így tényleg nem pálya. Ne engedd.

Jobban jársz ha elmész egy nőgyógyászhoz. Ja és az egyik hozzászóló írta, hogy "3 hónap mire hatni kezd" a gyógyszer. Ez hülyeség. A gyógyszer általában már az első hét után, vagy amint elmúlt a menzeszed már hat. Tapasztalatból mondom.

L/21

2011. jún. 27. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!