Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet úgy szőrteleníteni a punci környékét, hogy ne pattogzon ki?
a szőrtelenítő krém nekem nem jött be, de én is mindig így járok a borotvával és ugyan ilyen lesz a bőröm a bikinivonalnál és a combomon is
az epilátort is csak térd alatt bírom, a combomon nagyon fáj
hatásos módszert én még nem találtam de ajánlották a himalájai sószappant (dm-ben egy ezres) utána is olvastam állítólag ez elmulasztja az ilyen panaszokat meg a szőrbenövéseket is, én tenni fogok egy próbát
szerintem is szokkal szebb a csupasz.
nade.
a legtutibb módszer a végleges szőrtelenítés. ha lesz rá pénzed, csináltasd meg.
addig.
először is: nagyon fontos, hogy a szőrt borotválás előtt meg kell puhítani. erre a meleg víz a legjobb.
másodszor: a borotvát nem szabad rányomni a bőrre, mert mikrosérüléseket okoz és emiatt pattog ki. inkább többször menj át rajta.
harmadszor: a borotvapengének hidegnek kell lennie, mert akkor marad éles. tehát borotválkozás közben hideg vízzel öblítsd.
negyedszer: ha vége4ztél, először meleg vízzel mosd le a puncid majd rögtön utána hideg vízzel. ez összehúzza a bőr esetleges sérüléseit és a szőrtüszőket. ez csökkenti a fertőzésveszélyt.
ötödször: használj ezüsttartalmú habot.
hatodszor: miután megtörölted a puncidat kend be 24 órás dezodorral. azért 24 órással, mert az alumíniumot tartalmaz (pontosabban timsót). ez fertőtlenít és összehúz. ha ezt nem akarod, akkor ezüstkolloid oldattal kend be puncidat. nagyon jó fertőtlenítő, meggátolja a kipattogzást.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!