Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet úgy szőrteleníten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet úgy szőrteleníteni a punci környékét, hogy ne pattogzon ki?

Figyelt kérdés
Miután leborotválom, egy max két nap alatt a bőr kipattog, és nagyon csúnya lesz :S Hogyan és mivel tehetek ez ellen? Van valami tippetek?
2011. jún. 26. 22:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Arcszesz:)
2011. jún. 26. 22:21
 2/21 anonim ***** válasza:
szörtelenitő krém??
2011. jún. 26. 22:21
 3/21 A kérdező kommentje:

Arcszesz? Az jó erre?? :O

A szőrtelenítő krémmel is ugyanolyan sima lesz mintha borotvával csinálnám?

2011. jún. 26. 22:32
 4/21 FeketeNapocska válasza:
én mindennap átborotválom,aztán babatestápolóval bekenem
2011. jún. 26. 22:34
 5/21 anonim ***** válasza:
Igen, tökéletes az arcszesz...pasidtól kérj:)
2011. jún. 26. 22:34
 6/21 A kérdező kommentje:
Én már le se merem borotválni, mert annyira csúnya lesz :S
2011. jún. 26. 22:37
 7/21 anonim válasza:

szőrtelenítő krém nem viszi le... ha csak a bikinivonalra gondolsz, akkor én ott epilálom. ku*vára fáj, és pöttyös lesz, de egy max két nap múlva elmúlik. vagy ha nincs kedved magadnak foglalkozni vele, kozmetikus megcsinálja ha kell az egészet gyantával és ezek tovább tartanak mint a borotva.

(szerintem az arcszesz csípi...és csak szpat a kedves válaszoló..)

2011. jún. 26. 22:39
 8/21 A kérdező kommentje:

hát az arcszesz szerintem sem jó rá....

Kozmetikushoz elmenni sajnos nincs pénzem jelenleg, az epillálásnál meg meghalok annyira fáj :D csak a lábamon bírom... máshol nem :S tudom tudom nagyon bonyolult vagyok :D

2011. jún. 26. 22:46
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem vagy bonyolult! szerintem 1 próbát megér a szörtelenítő lehet nem viszi le teljesen ,de max át mész rajta akkor borotvával már kisebb felületen mész vele talán kevesebb az esélye hogy kipattogzik ..de kitudja lehet van rá valami nyugtató krém.
2011. jún. 26. 22:54
 10/21 anonim ***** válasza:
Van pasid?
2011. jún. 26. 22:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!