Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kérek lányokat segíteni (? )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérek lányokat segíteni (? )

Figyelt kérdés
Őszintén 16 vagyok még szűz. Van 1 lány akivel elég jóban vagyok. Tudom hogy bejövök neki mert jelekből észrevettem. Nekem is tetszik ő de az a helyzet hogy első pár randi után szeretnék vele lefeküdni mert ... szóval szerintem ezt nem kel magyarázni 16 éves vagyok... De tudom bunkó dolog ezért ötleteket kérnék hogyan tudnám úgy megkérdezni (finoman)vagy rávinni arra hogy lefeküdne e velem...ez örökös kérdés. 16év körüli lányokat kérdeznék akkor hogy szerintetek hogyan lássak az egésznek neki:) előre is köszönöm szépen! (még nem járok egyenlőre vele de 1 hajszál híján:))
2011. jún. 26. 18:38
 1/10 anonim válasza:
100%
ha ez a célod akk kétlem h eléred. Menj el bulizni és feküdj le akárkivel, de azzal a lánnyal, ha még ő is szűz tuti h nemfogsz, feltéve ha van esze.
2011. jún. 26. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális lány, nem fog veled pár randi után lefeküdni. Ha nem az, akkor valszeg csak kicsit fűznöd kell és tessék. Amúgy szerintem kár trükköznöd, mondd meg mit szeretnél, vagy belemegy vagy nem. Ha ilyen hamar le akarsz feküdni valakivel akkor discos kis ribikkel kezdj, esetleg idősebb lánnyal, ha az menne.

20L

2011. jún. 26. 18:47
 3/10 anonim válasza:
100%
Ne pár randi után történjen meg. Várd meg míg megbízik benned annyira hogy lefeküdjön veled. De amugy szerintem semmi gond nincs azzal, hogy még szűz vagy.
2011. jún. 26. 19:02
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. jún. 26. 19:04
 5/10 A kérdező kommentje:
ugy a tippet meg mindent:D
2011. jún. 26. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
mióta ismered?
2011. jún. 26. 19:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem értem,hogy mért nem tudsz várni. Egy normális kapcsolatban,normális lánnyal lefeküdni sokkal jobb lenne. Öregnek érzed magad vagy a haverok előtt ciki? Én ha a csaj helyében lennék,és nekem állnál elő ilyennel,akkor kiröhögnélek és ott hagynálak. Ha majd akar,akkor lefekszik veled,ez mindig a lányon múlik,te nem tudod semmilyen trükkel kikényszeríteni,főleg,hogy ennyire sekélyes vagy.
2011. jún. 26. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz igazi kapcsolatot, szerelmet stb akkor ne ezt a lányt fűzd, szedj föl a discoban egy kis könnyűvérű p*csát és hajrá, ha viszont vele kezdesz akkor légy türelmes, lehet hogy megéri kivárni azt a pár hónapot amíg kéreti magát hiszen utána szinte bármikor megkaphatod újra és újra.. meg akkor is jobb a szerelmeddel elveszíteni a szüzességed
2011. jún. 26. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:

16 éves lány vagyok. Tetszhet nekem akármennyire egy srác, néhány randi után nem feküdnék le vele, csak azért, mert ő 16 éves és tombolnak a hormonok. Nekem a szexhez kellenek érzelmek is, az pedig szerintem nem néhány randi alatt alakul ki.

Szóval velem ilyen téren fölösleges is lenne próbálkozni. De érdemes komolyan elgondolkodni ezen. Ha szereted, nem hiszem, hogy megérné. Ha csak egy csöppnyi esze is van, nem fekszik le veled néhány randi után, de rosszabb esetben elgondolkodik azon, hogy te csak a szexre hajtasz és inkább elhúzódna tőled, nem lenne semmi a kapcsolatból. Akkor már nem érné meg várni néhány hónapot?!

2011. jún. 26. 21:03
 10/10 anonim válasza:

Ez több dologtól is függ. :) Mi a viszonya hozzád, hogyan viselkedik veled, és hogy szerinted mennyire szeret :)

Ez kéteséjes.

1. megkérdezed finomaan... vagyis legalább célozgatsz

2. Megfigyeled hogyan viselkedik, rád 'mászik-e'. Ha leveszed a lábáról valami kedvességgel, csókolóztok és simogatod az is jól jöhet( nekem ez jön be, de ti nemtudom hogyan vagytok vele)

Amúgy ő benne van, hogy randizgattok?

2011. jún. 27. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!