Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérek lányokat segíteni (? )
Ha normális lány, nem fog veled pár randi után lefeküdni. Ha nem az, akkor valszeg csak kicsit fűznöd kell és tessék. Amúgy szerintem kár trükköznöd, mondd meg mit szeretnél, vagy belemegy vagy nem. Ha ilyen hamar le akarsz feküdni valakivel akkor discos kis ribikkel kezdj, esetleg idősebb lánnyal, ha az menne.
20L
16 éves lány vagyok. Tetszhet nekem akármennyire egy srác, néhány randi után nem feküdnék le vele, csak azért, mert ő 16 éves és tombolnak a hormonok. Nekem a szexhez kellenek érzelmek is, az pedig szerintem nem néhány randi alatt alakul ki.
Szóval velem ilyen téren fölösleges is lenne próbálkozni. De érdemes komolyan elgondolkodni ezen. Ha szereted, nem hiszem, hogy megérné. Ha csak egy csöppnyi esze is van, nem fekszik le veled néhány randi után, de rosszabb esetben elgondolkodik azon, hogy te csak a szexre hajtasz és inkább elhúzódna tőled, nem lenne semmi a kapcsolatból. Akkor már nem érné meg várni néhány hónapot?!
Ez több dologtól is függ. :) Mi a viszonya hozzád, hogyan viselkedik veled, és hogy szerinted mennyire szeret :)
Ez kéteséjes.
1. megkérdezed finomaan... vagyis legalább célozgatsz
2. Megfigyeled hogyan viselkedik, rád 'mászik-e'. Ha leveszed a lábáról valami kedvességgel, csókolóztok és simogatod az is jól jöhet( nekem ez jön be, de ti nemtudom hogyan vagytok vele)
Amúgy ő benne van, hogy randizgattok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!