Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most igy hogy legyen önbizalmam?
1. Az, hogy görbe a péniszed, szerintem egyáltalán nem baj. Ha ügyesen használod, jobban tudod stimulálni a hüvely falát szex közben, mint egy szögegyenes pénisz, így a lány még jobban is élvezi. Szóval emiatt ne aggódj.
2. A méret. Ez kb. olyan, mint a nőknél a kilógó kisajkak. Sokan aggonizálnak miatta, de ha egyszer találsz valakit, akivel szeretitek egymást, egyáltalán nem azt fogja nézni, hogy neked hány cm. Persze, ne legyen mikropénisz, de a 13 cm egyáltalán nem gáz. Szerintem.
3. Nem biztos, hogy összefüggés van az első szex és aközött, hogy elhagyott a barátnőd. Talán más problémák is voltak, nem tudom. A kérdésedből úgy veszem ki, hogy Te akkor veszítetted el a szüzességed. Első alkalommal még senki sem lepedőakrobata, mindenki izgul, ergo kicsit bénázik is. Ha igazán szeretett volna a barátnőd, emiatt nem hagyott volna el.
Attól, hogy értek csalódások, még nem szabad keseregni.
Na ez most két dologtól függ. Ha csak a szex miatt szeretnél egy lányt, akkor nem tudok segíteni. Ha viszont hosszútávra tervezel, szerelem stb, akkor...Ha megismerkedtél egy lánnyal, először ne a szex járjon a fejedben. Tudom, pasiból vagy, ezért ez nehéz lesz, de ha arra gondolsz már az elején, nem lesz önbizalom. Ha megtaláltad a rendes lányt, akit képes vagy szeretni, utána főjön a fejed csak a szex miatt. Ahogy ezt kezelni tudnád, az az, hogy mielőtt szex vagy petting lenne, leülsz, és megbeszéled vele. Őszintén elmondod neki, hogy ez és ez a problémád. Ha megérti, nyert ügyed van, ha nem, akkor nem szeret igazán.
20/L
Sztem ez nem olyan mint a lányoknál a kisajak, mert annak semmi funkcionalitása. A nőknél már a feneket, mellett, lábat, hasat, sorolhatnám még mit kritizálnak és még minek megfelelni, és a punci kérdés már csak hab a tortán. Szomorú, h ez manapság számít, és nem tudják élvezni magát a puncit, a lányok meg magát a péniszt.
Attól független, h a pénisz méretének legalább van funkcionalitása, sem tartom helyes dolognak, h van ilyen.
Nem hinném hogy összefüggést kéne keress aközött, h milyenek az adottságaid, és ott hagyott a lány.
Hülyék vannak, és lesznek is, akik kilógó kisajkak, meg centiméterek alapján döntenek. Ők a buták.
Sztem teljesen felesleges a kétségbeeséses, nem a méret számít, hanem a technika. Ennyi, és kész!
Már írtan annál a kérdésnél is -én, mint egyébként nem túl büszke 14 cm-es pénisz tulajdonos, hogy olyat is olvashattunk már, hogy valakinek a mostani 14 cm-es péniszű partnerével jobb, mint az előző 19 centissel...
Igaz, nekünk az a néhány számunkra előnytelenül hangzó válasz sajnos sokkal jobban az elménkbe vésődik, és úgy vagyunk vele, hogy ha van 20 válasz, és ebből 10 a nem számít a méret, azt gondoljuk, hogy azért írják, mert biztos nem látták a miénket. Aztán 5 kifejezetten a kisebbet szereti, egy pedig olyan fiúval találkozott nagy mérettel, aki bénább volt a kisméretűnél. Na, és ekkor bennünk mi ragad meg legjobban? -hát az a 4, amelyikből 2-en írják, hogy határozottan a nagy a jobb, és a másik kettő, aki azt írja, hogy meg lehet érteni őket is...
üdv, 24/f
Jah, egyébként kezdő fiatal párok részére eladó a 14 cm-es péniszem, de beszámítás is érdekel nagyobba... :D
24/f
A lányok agyába is beleég, nők "százai" műtettik magukat, szal.. Minden napos rutin műtét lett, pl a kisajak plasztika is.
Bravo fiatalság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!