Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondta, hogy műttessem meg magam ott lent. Mit tegyek?
Fél éve vagyunk együtt. Három hónapja élünk szexuális életet. Már az első alkalomkor éreztem, hogy valami nem stimmel nála. Legalábbis a szemén már akkor láttam, hogy nem tetszem neki ott. Orálisan összesen kétszer elégített ki. Így sem volt nagy önbizalmam a nemi szervem miatt, de ezek a reagálások - vagy hogy is nevezzem őket - még alább vitték. Tegnap a neten elkezdett mutogatni nekem meztelen nőket, és mondta, hogy nézzem meg, hogy nekik milyen szép. Már akkor szörnyen éreztem magam, hogy egyáltalán miért mutogat nekem ilyet. Aztán rátért a lényegre. Mondta, hogy neki sokkal jobban tetszene, ha nem lenne nagy kisajkam, és mi lenne, ha megműttetném magam. Erre sírva fakadtam, és eljöttem tőle. Azóta egyszer keresett, írta, hogy ne haragudjak, de egy nőnek akkor sem nézhet így ki ott alul, és ezért én nem haragudhatok rá.
Most mit tegyek???
(normális válaszokat, köszönöm)
17L, 20F
Tedd lapátra.Számtalan fiút találsz aki úgy fog szeretni,ahogy vagy.Engem sem érdekel.Ha már eljutok odáig,hogy láthatom a lányt ott lent,akkor ilyen dolgokat figyelembe se veszek.Inkább örülök,hogy ott lehetek! :)
Én azt mondom,hogy emiatt a gyökér miatt ne vágj bele egy fájdalmas műtétbe és még csak ne is sírj miatta.Ha a puncid kinézete érdekli,akkor nem is szeret,csak a szexre kellesz neki.
Dobd a francba, még csak meg se kell indokolnod hogy miért hagyod el. Akkora barom hogy fel se fogná. Keress normális párt aki nem a nem szerved kinézete alapján ítél meg. Ne aggódj, a pasik döntő többségét az ilyesmi nem zavarja.
25/F
hehe, fél év után, brávó. vannak olyan férfiak, akik férfiak, és rohadtul leszarják, hogy hogy nézel ki lent. az meg a másik, hogy ha szerelmes vagy, akkor mindegy. szakíts vele, ilyet nem kér normális ember. basszus. ráadásul ez egy olyan dolog, amiről nem is tehetsz. jó hogy nem hordat veled kontaktlencsét, merthogy ő a zöld szemet szereti a tied meg kék...
menekülj! :)
Szia!
Szerintem AZONNAL dobd a francba! Az én barátnőm is megműtette magát, még mielőtt összejöttünk volna. Én meg számonkértem, hogy lehetett olyan kis buta. Ne izgulj, pasid lesz másik, de puncid csak egy van; vigyázni kell rá nagyon!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!