Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom azt mondta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondta, hogy műttessem meg magam ott lent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt. Három hónapja élünk szexuális életet. Már az első alkalomkor éreztem, hogy valami nem stimmel nála. Legalábbis a szemén már akkor láttam, hogy nem tetszem neki ott. Orálisan összesen kétszer elégített ki. Így sem volt nagy önbizalmam a nemi szervem miatt, de ezek a reagálások - vagy hogy is nevezzem őket - még alább vitték. Tegnap a neten elkezdett mutogatni nekem meztelen nőket, és mondta, hogy nézzem meg, hogy nekik milyen szép. Már akkor szörnyen éreztem magam, hogy egyáltalán miért mutogat nekem ilyet. Aztán rátért a lényegre. Mondta, hogy neki sokkal jobban tetszene, ha nem lenne nagy kisajkam, és mi lenne, ha megműttetném magam. Erre sírva fakadtam, és eljöttem tőle. Azóta egyszer keresett, írta, hogy ne haragudjak, de egy nőnek akkor sem nézhet így ki ott alul, és ezért én nem haragudhatok rá.

Most mit tegyek???

(normális válaszokat, köszönöm)

17L, 20F

2011. jún. 26. 17:11
1 2 3 4
 1/34 WhiteLabel ***** válasza:
96%
Küld el a k. annyába.
2011. jún. 26. 17:13
 2/34 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem dobd!
 3/34 anonim ***** válasza:
95%
hagy ott a fenébe, nézegesse csak a plasztikákat a neten,. ha te nem vagy neki elég jó
 4/34 anonim válasza:
42%

17L és már orál meg minden? :O

Beszélj vele,ha igazán szeret elfogad téged!

5/34 anonim ***** válasza:
100%

Mer mi a gond vele? Nem értem :D sokszor nagyobbak a kisajkak és? Ezért nem lefetyel?

24/F

2011. jún. 26. 17:14
 6/34 anonim ***** válasza:
95%
Totál idióta pasid van, nehogy megforduljon benned h belemész egy műtétbe!! Ha nem fogad el úgy ahogy vagy, nem is szeret igazából, hagyd ott!
2011. jún. 26. 17:15
 7/34 anonim válasza:
94%
B.zd ki a p.csába
2011. jún. 26. 17:15
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Küldd el a fenébe. Vagy mutass neki képeket nagy, esetleg néger farkakról, és mondd neki, hogy olyanra műttesse.
2011. jún. 26. 17:19
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a küldd el a fenébe táborhoz! A pasid egy idióta f@szkalap. Kívnácsi lennék mit mondana ha elküldenéd pénisznövelésre... Ez egy iĐióta.
2011. jún. 26. 17:23
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Aki egy 17 éves lányt intim plasztikai műtétre akar küldeni, az nem normális.

Én biztosan nem járnék vele ezután.

2011. jún. 26. 17:28
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!