Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok és a strandon 3 srác folyamatosan nézett. Ti mit tennétek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Egy vékony srác vok. Lehet melegnek néztek? Vagy miért néztek?2011. jún. 26. 15:06
1/13 anonim válasza:
lehet melegnek néznek. Engem is néztek már mert hosszú a hajam és visszahúzódóbb vagyok. Elég sz*r érzés. Vidd a csajod is és nem lesz gáz.
2/13 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszettél nekik. Örülj neki. Én szeretem ha néznek, és abból indulok ki, hogy szívesen néznek, mert én is csak olyan embereket nézek meg jobban, akik valamiért érdekesek, különlegesek és szépek. Pedig nem vagyok meleg ;)
3/13 Dexy válasza:
Biztos szép vagy, vagy volt rajtad valami nagyon érdekes. Ne foglalkozz vele, ha nem érdekel, legyen szó lányról vagy meleg fiútól
4/13 A kérdező kommentje:
Értem. Mondjuk nem bántam volna ha azért, mert akarnak vmit:) Egyszer mindent ki kell próbálni.
2011. jún. 26. 15:20
5/13 anonim válasza:
Bámulni szabad! Biztosott kiköpött hasonmása voltál a 4. haverjuknak és nem tudtak ezen könnyen felülemelkedni.
6/13 anonim válasza:
ismerős:D énis multkor voltam strandon,és ahogy beléptem egyből mindenki rámnézett:// de végülis én meleg vagyok,szoval,lehet h azért xD
7/13 anonim válasza:
Utolsó, azt honnan tunák a többiek, hogy meleg vagy?annyira látszik rajtad??
8/13 anonim válasza:
Már nekem is volt ilyen és én se bántam volna, ha több is lett volna. De ötletem sem volt hogyan tovább:)
9/13 anonim válasza:
ó hát ha ennyire ki akarsz próbálni valami mást is akkor írjál privátot
10/13 anonim válasza:
Hát ilyenkor kell látványosan visszanézni, aztán elindulni a WC-k felé. Ha közbe mégegyszer hátranézel, tuti veszik a lapot. Ha valamelyik utánad megy, akkor 100T% a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!