Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a pasi, akiért megvesztek? (általánosságban beszélünk, belső tulajdonságok! )
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 21:46
11/21 szamóca.. válasza:
nem baj az én se:D
de nem győztél meg, csak helyeselsz, ez így nem megnyerő. és egyébként itt bármit tehetnél úgysem győznél meg:D
12/21 A kérdező kommentje:
Minden stimmel ? A "pirulós fejedet" nem nevezném se férfiasnak, se érettnek.
2011. jún. 25. 22:06
13/21 anonim válasza:
Te pedig összevissza beszélsz!
Igenis oltár elé akartál vezetni! XDDDD
14/21 anonim válasza:
szenvedélyes, pörgős, megbízható, őszinte, figyelmes, udvarias, előzékeny, toleráns, lendületes, imádnivaló, stílusos kívül-belül
16/21 szamóca.. válasza:
nem. azt mondtam nem szexelünk.
ebből pedig levontam a következtetést, hogy még férj jelöltnek sem vagy alkalmas (olyannal nem házasodok akit előtte nem próbáltam ki)
ergo: ha férjet akarok, azzal előtte szexelnem kell. (kiestél). de az hogy szexeltem valakivel még nem jelenti hogy a férjem is lesz:D
17/21 anonim válasza:
Csajok...nekem a legjobb is csak "elég jó",úgyhogy kössétek fel a miniszoknyátokat! XD
19/21 anonim válasza:
Na akkor foglaljuk csak össze,mit is tudunk..
Hát a pontosidőn kívül semmit:(
Jah...és hogy szamócával nem szexelek...:))))
20/21 anonim válasza:
Huhhh, megkönnyebbültem, azt hittem a nőknek rengeteg elvárásaik vannak a férfiakkal szemben. De szamóca a példa rá, hogy ez egyáltalán nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!