Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezek el szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezek el szex közben?

Figyelt kérdés
Már jópárszor lefeküdtem a barátommal, de még sosem élveztem el. Ő az első fiú, akivel lefeküdtem. Nagyon élvezem a szexet, de még sosem volt hüvelyi orgazmusom, ez normális?
2011. jún. 25. 20:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló...köszönöm!
2011. jún. 30. 14:48
 12/16 SzopogASD válasza:
asszem a 26cm emtöl nem csak el élveznél hanem haza szaladnál babázni :D
2011. jún. 30. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát, a túlhozz hossz inkább fájdalmat okoz mint élvehetet... a 14:42-essel pedig tapasztalatból nem értek egyet, pont azért, mert van önismeretem.

Kérdező: remélem azóta változott a helyzet :)

2011. jún. 30. 15:56
 14/16 anonim ***** válasza:
szintén nem értek egyet a 14:42-essel de mindenki próbál okosabb lenni a másiknál.....nekem több nő ismerősöm barátom is van...köztük olyan aki szereti váltogatni és van akinek állandó kapcsolata van ezek közül is egyet tudok akinek sikerült már. Akkor ez mi?
2011. júl. 1. 08:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Ffi

előzőknek...

Pechetek van avagy valóban nem engeditek el magatokat...teljes GÁTLÁSTALANSÁG.....totális bizalom a másikban és önfeladás....de nem kötelező természetesen egyetérteni velem....

2011. júl. 1. 09:20
 16/16 anonim válasza:
Valaki nekem is segithetne!! Élvezem a párommal a szex-et de képtelen vagyok elélvezni..nemmegy!! megjátszom h elélveztem...és ezt unom...tudni akarom milyen...szeretem a páromat,ezért nem fogom lecserélni... lécci HELP!!
2011. nov. 3. 22:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!