Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezek el szex közben?
Figyelt kérdés
Már jópárszor lefeküdtem a barátommal, de még sosem élveztem el. Ő az első fiú, akivel lefeküdtem. Nagyon élvezem a szexet, de még sosem volt hüvelyi orgazmusom, ez normális?2011. jún. 25. 20:19
11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló...köszönöm!
2011. jún. 30. 14:48
12/16 SzopogASD válasza:
asszem a 26cm emtöl nem csak el élveznél hanem haza szaladnál babázni :D
13/16 anonim válasza:
Hát, a túlhozz hossz inkább fájdalmat okoz mint élvehetet... a 14:42-essel pedig tapasztalatból nem értek egyet, pont azért, mert van önismeretem.
Kérdező: remélem azóta változott a helyzet :)
14/16 anonim válasza:
szintén nem értek egyet a 14:42-essel de mindenki próbál okosabb lenni a másiknál.....nekem több nő ismerősöm barátom is van...köztük olyan aki szereti váltogatni és van akinek állandó kapcsolata van ezek közül is egyet tudok akinek sikerült már. Akkor ez mi?
15/16 anonim válasza:
Ffi
előzőknek...
Pechetek van avagy valóban nem engeditek el magatokat...teljes GÁTLÁSTALANSÁG.....totális bizalom a másikban és önfeladás....de nem kötelező természetesen egyetérteni velem....
16/16 anonim válasza:
Valaki nekem is segithetne!! Élvezem a párommal a szex-et de képtelen vagyok elélvezni..nemmegy!! megjátszom h elélveztem...és ezt unom...tudni akarom milyen...szeretem a páromat,ezért nem fogom lecserélni... lécci HELP!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!