Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezek el szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezek el szex közben?

Figyelt kérdés
Már jópárszor lefeküdtem a barátommal, de még sosem élveztem el. Ő az első fiú, akivel lefeküdtem. Nagyon élvezem a szexet, de még sosem volt hüvelyi orgazmusom, ez normális?
2011. jún. 25. 20:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
közben izgasd a csiklódat, és ugy menni fog :)
2011. jún. 25. 20:20
 2/16 anonim ***** válasza:
Én 5 éve nem vagyok már szűz, azóta elég rendszeres és nagyon jó a szexuális életem, de még nem volt hüvelyi orgazmusom. Szerintem van, akinek nem lehet. Szerintem is próbáljátok ki, mennyire érzékeny a csiklód. 23L
2011. jún. 25. 20:28
 3/16 anonim ***** válasza:

nagyon remélem,h normális mert vhogy én sem tudok elélvezni amikor a párommal szeretkezünk...és kétségbe is estem...azt mondta h próbáljak meg masztizni hát ha az segít..kipróbáltam és legalább megnyugodtam h nem vok lehetetlen eset mert vízsugárral simán ment...szal már csak abban reménykedek,h egyszer majd a párommal is fog menni..:)

22/L

2011. jún. 25. 20:29
 4/16 anonim ***** válasza:
lányok, nekem se ment sokaig!! de ha közben izgatom a csiklómat, akkor sikerul!! megéri megpróbalni!!
2011. jún. 25. 20:32
 5/16 A kérdező kommentje:
Ezt kipróbáljuk legközelebb...de legalább kicsit megnyugodtam, ez normális dolog. :)
2011. jún. 25. 20:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hallottam, hogy a nők 70%ának nincs hüvelyi orgazmusa. Próbálj meg szex közbe valami olyanra gondolni ami nagyon izgatja a fantáziádat és úgy sikerülni fog és ha úgy már megy utána 100%osan a párodra tudsz majd koncentrálni és úgy is menni fog. Nekem így sikerült és azóta is megy :)
2011. jún. 25. 22:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Így van jól beszéltek, valóban sok nőnek nincs hüvelyi orgazmusa. 70%...a legtöbbnek. Elég ha csiklóbol eltudsz menni az is nagy élvezetet tud nyujtani. Nekem a 4-5 év alatt 1-szer volt
2011. jún. 30. 13:24
 8/16 andybunny válasza:
63%
Válts pasit, az segít!
2011. jún. 30. 13:49
 9/16 anonim ***** válasza:

Ffi

Nos...nagy akarásnak nyögés...szóval ne erőltessed, engedd el magad teljesen, bízd rá magad 1000%-ban a partneredre, ne akard sem magad (a tudatodat) sem a testedet kontrollálni. Abszolút teljes feloldódás, teljes odaadás, teljes kinyílás, légy partner mindenben...

A partnered legyen rendkívül figyelmes, figyelje tested minden rezdülését, felejtse el a saját egoját...úgyis totál boldogsága lesz ha érzi, hogy tudatodban összeolvadtál vele....fegyelmezze magát, "fogja vissza magát".

Természetesen megfelelő, nyugodt körülmények, időt szánva az együttlétre, ha kell félhomály....engedd szabadon a fantáziád, ám ne akarj sémákat utánozni....csukd be a szemed és akkor egyszer csak....remélem világos...

2011. jún. 30. 14:37
 10/16 anonim ***** válasza:

FFi

- ja, a statisztika marhaság, minden nőnek meg van mindene a teljes örömérzéshez, akár a hüvelyi orgazmushoz...csak Ők sem tudatban, sem a kiválasztott partnerrel nem jutnak idáig - odáig....a szex kultúra tanulható és nem igényel érettségit csak ön ismeretet s ebből fakadóan empátiát....jó próbálkozást mindenkinek !!!!

2011. jún. 30. 14:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!