Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezek el szex közben?
nagyon remélem,h normális mert vhogy én sem tudok elélvezni amikor a párommal szeretkezünk...és kétségbe is estem...azt mondta h próbáljak meg masztizni hát ha az segít..kipróbáltam és legalább megnyugodtam h nem vok lehetetlen eset mert vízsugárral simán ment...szal már csak abban reménykedek,h egyszer majd a párommal is fog menni..:)
22/L
Ffi
Nos...nagy akarásnak nyögés...szóval ne erőltessed, engedd el magad teljesen, bízd rá magad 1000%-ban a partneredre, ne akard sem magad (a tudatodat) sem a testedet kontrollálni. Abszolút teljes feloldódás, teljes odaadás, teljes kinyílás, légy partner mindenben...
A partnered legyen rendkívül figyelmes, figyelje tested minden rezdülését, felejtse el a saját egoját...úgyis totál boldogsága lesz ha érzi, hogy tudatodban összeolvadtál vele....fegyelmezze magát, "fogja vissza magát".
Természetesen megfelelő, nyugodt körülmények, időt szánva az együttlétre, ha kell félhomály....engedd szabadon a fantáziád, ám ne akarj sémákat utánozni....csukd be a szemed és akkor egyszer csak....remélem világos...
FFi
- ja, a statisztika marhaság, minden nőnek meg van mindene a teljes örömérzéshez, akár a hüvelyi orgazmushoz...csak Ők sem tudatban, sem a kiválasztott partnerrel nem jutnak idáig - odáig....a szex kultúra tanulható és nem igényel érettségit csak ön ismeretet s ebből fakadóan empátiát....jó próbálkozást mindenkinek !!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!