Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis h lehet megerőszakolni egy nőt?
Eszemben sincs ilyet tenni, de a sok rossz hír ellenére sztem nem nagyon lehetséges.
Kezdjük ott, hha egy nő nem nedves, ak ott már a bejutás igen-igen nehéz.
Emellett a perverznek egyzserre le kell fognia a ficánkoló csajt, és be kell tennie a bhrét, ez több, mint cirkuszi mutatvány.
Érdekes, h miközben írom a kérdést, eszembe jut jópár válasz, mint pl visz magával síkosítót, fegyvert tart a lány fejéhez, úgy agyonveri, h mozdulni sem bír.
Na de nem csak ilyenek vannak, emellett hogyan lehetséges ez az egész?
ez a combizmos dolog kicsit tényleg sántít : D most oké, tegyük fel h így van, de akk mire képes egy izmosabb férfi combizma? meg tud hajlítani egy fémrudat? szval azért ez egy kicsit túlzás : )
amúgy nagyon én sem tudom elképzelni, de hát van ilyen. szerencsére nincs szándékomban ilyet tenni...
Mondom én, hogy manapság már a férfiak a gyengébbik nem, ha szerintetek egy nő meg tudja védeni magát az erőszak ellen, ha meg nem, akkor biztos ő is akarta. Mégis hová fajulnak egyesek?! Méghogy comb és egyéb izmok. Meg síkosodás. Szerintetek hogy a p*csába érdekelné ez az erőszakolót? Tökéletesen élvezi amúgy is, arról nem is beszélve, hogy ha esetleg használ óvszert is, az síkosítva van.
Nem csoda, ha az ember lánya már nem képes felnézni a férfiakra, mikor már ott tarunk, hogy ha megerőszakolnak biztos akartad, és amúgy is védd meg magad. Megáll az ész!
Két dolog.
1. Szoktam huncutkodni meg "birkózni" a Zurammal, és nem hogy szét tudja feszíteni a combom, de ha akar, fél kézzel le tud fogni.
2. Igen, a hüvely összeszorul, és nem is nedves. Szerintetek hogy állapítja meg a nőgyógyász az erőszakot??
Minden szakad, reped, olyan sérüléseket tud okozni az elkövető, amit sebésznek kell összevarrni.
Még két kis megjegyzés. Elsőre teszem azt pár ujjával végez előmunkálatot, akkor már vérzik annyira meg sérülnek olyan mértékben az izomszövetek a hüvely körül, hogy meg lehessen du.gni. (Ezt most képzeld el picit, milyen fájdalommal jár.)
Másrészt: barátnőm 12 évesen erőszakolta meg egy ürge, análisan. Erről a hogy szorítja össze a hüvelyét, meg ő is akarta dologról részemről nincs több mondanivalóm.
Csókoltatom a biosztanárt, és üdvözlöm a diszkódrogok világában! Gondolom férfi, és sose legyen lánya.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!