Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis h lehet megerőszakolni egy nőt?
Eszemben sincs ilyet tenni, de a sok rossz hír ellenére sztem nem nagyon lehetséges.
Kezdjük ott, hha egy nő nem nedves, ak ott már a bejutás igen-igen nehéz.
Emellett a perverznek egyzserre le kell fognia a ficánkoló csajt, és be kell tennie a bhrét, ez több, mint cirkuszi mutatvány.
Érdekes, h miközben írom a kérdést, eszembe jut jópár válasz, mint pl visz magával síkosítót, fegyvert tart a lány fejéhez, úgy agyonveri, h mozdulni sem bír.
Na de nem csak ilyenek vannak, emellett hogyan lehetséges ez az egész?
Én úgy tudom, hogy a félelem váltja ki azt a nőből, hogy benedvesedjen.
De aztán lehet, hogy rosszul tudom, így olvastam.
Mindenkinek van nyála, nem kell síkosító.
Egyébként az az izom, amivel egy nő össze tudja szorítani a lábait olyan erős, hogy egy ember azt nem tudja szétfeszíteni. Ha egy felnőtt nő nem akarja, hogy megerőszakolják, akkor az illetőnek tényleg nagyon nehéz dolga lesz, a puszta erőszak önmagában nem elég.
Az jó ha ennyire nem tudod elképzelni a dolgot... inkább ki sem ábrándítalak.
Azt azért hozzátenném h nem hiszem h visz hozzá síkosítót.
Pl ha egy kést szorítanak a nyakához és választania kell az erőszak és az élete között.
Pontosan így, erős idegzetűeknek:
Állítólag tényleg be tud nedvesedni egy nő a félelemtől. Valahogy a tudat alatti segít pont azért, hogy kevésbé legyen fájdalmas...
23/L
Már hogy ne lehetne?
Természetanyánk egy ócska ku.rva, ezért a hímek a legtöbb fajnál jóval nagyobbak és erősebbek mint a nőstények.
Aki szerint egy nő lábát nem lehet szétfeszíteni, az tegyen egy próbát. Simán... vagy nagyon gyík 20 kilós az ürge.
A legtöbb esetben az elkövető készül, és síkosító helyett kést visz, vagy drogot. Attól függ, hogy szereti...
A nemi erőszaknak nincs sok köze a szexhez, sokkal inkább a veréshez, a fizikai erőszakhoz, megalázáshoz, és nem ritkán ezek a perverzek eljutnak addig, hogy meg is ölik a nőt, mert már csak ezt élvezik.
Síkosság és izgalmi állapot nélkül is lehet dugni, ha nem így lenne, a középkorban kihalt volna Európa.
Jujj ha a biológia tanárod mondta akkor biztos úgy van! :O
Jééézusom!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!