Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok: Zsebhokizás, maszturbálás iskolában, szabadban, outdoor, nyilvános helyen?
Figyelt kérdés
Van-e itt olyan aki végzett önkielégítést a fent említett helyeken? Látott-e valaki? Milyen volt?2011. jún. 25. 18:29
21/27 anonim válasza:
És ilyenkor ha a vonaton vagy a buszon vagy az iskolában veritek ki a kor hova megy a getyó
22/27 troggi válasza:
Hát ez... Azért látom akkor sok hozzám hasonló ember van.
Van barátnőm, de azért ezt se lehet kihagyni.
Eddig :
-otthon a tetőn, kertben, fán ülve
Sümegi várnál este (ott volt két csaj aki végülis látta, de valahogy nem zavarta őket)
Koleszba, suliba of.órán, Eddig ezek voltak a legjobbak, lehet hogy egyes emberek most "betegnek " néznek, de érdemes kipróbálni.
17/f
23/27 anonim válasza:
nem zavaro nektek ha ot van minden a gatyaban
24/27 anonim válasza:
Kertben tényleg jó verni, én is csináltam már. Meg erdőn-mezőn, napsütésben. De így szeretkezni is jó. Nem látott meg senki.
25/27 anonim válasza:
Ja és vertem már ki cégnél az irodában. Hova megy a cucc? Papirzsepi, koton.
26/27 anonim válasza:
Persze. Matekórán, de ott soha nem jutottam el az elélvezésig mert idegesítővolt a tanár hangja, suliban wc-ben rá a falra, de nem akartam ott hagyni a lefolyó spermát, mert nem vagyok olyan beteg szóval letöröltem zsepivel :D, buszon amikor nagyon kevesen vannak és hátul ülök akkor mindig, de múltkor beültek a hátam mögé szóval nem tudtam :D ideges is voltam xd, aztán egy megállóval előttem szálltak le szóval volt 1 percem hogy elélvezzek utána, de meglett :D kertben is volt hogy hokiztam, meg hazafele az úton mivel üres volt az utca, hosszú volt a kabátom és lyukas volt a zsebe, így simán tudtam, osztályteremben szünetben :D többiek kimentek én meg hetes voltam, aztán elvoltam xd meg egyszer bent maradtam suli után még egy órát, és ott is vertem :D uszoda öltözőfülkében is xd udvaron ház előtt, suli öltözőjében is :D karácsonyi műsor nem érdekelt mert csak az igazgató beszélt, szóval kimentem, nálam volt a kulcs, aztán öltözőben elvoltam :) tesiterem kulcsa is egyszer nálam maradt, azt is kihasználtam, nagyon durva a hatalmas terem közepén hokizni :DD és egyszer sem buktam le :D
27/27 anonim válasza:
Fuhh, akkor mondom:
- 13 évesen minden kedden és csütörtökön magánóra után kivertem a Városligetben
- Vertem már ki vonat WC-ben
- Este a panelunk udvarán
- A Népligetben este
- Iskolában wc-ben, szinte hetente többször, párszor órán.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!