Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok: Zsebhokizás, maszturbálás iskolában, szabadban, outdoor, nyilvános helyen?
kukorica/napraforgó föld szélén, kert hátuljába, egyetem retyóján...
jó
'Nem sok kellett hogy kicsavarjuk a nyakát, csak a gyerekek miatt nem akartunk cirkuszolni."
te nejázd az igazságosztót.had rakja ki mindenki,a,csajok
ugyis kiváncsiak a kolbászra.
Azért nekem egy ilyen dolog van olyan intim, hogy ne mások orra előtt csináljam. Bár lány vagyok, lehet, hogy más tészta, de a benyomásom az, hogy ilyesmit csak a 60+os alkoholisták, nem idén barnult munkanélküli "barátaink", és az elmeháborodottak csinálnak. A többieknek legalább van egy nő, akivel együtt csinálhatják amire éppen igényük van.
Személyes tapasztalat: 14 voltam, mikor a vonaton ültem a megállóban, és a szomszédos vonatból elkezdett bámulni és recskázni a látványomra egy vén farok. Bennem ez olyan benyomással volt, hogy hányok az ilyen témától.
Ha szabadban akarod, gondoskodj egy társról, aki takarja a másik végét.
na nézzük
- suliben sajnos kimaradt
- erdőn mezőn kertben igen
- vonaton is már egyszer, igaz ott csajjal, és nem hoki volt :)
kedves előttem író: szerinted mit jelent az a szó, hogy srác?
és mi bizony recskázunk a természet lágy ölén (nem tömegben! mindenki szeme láttára) legaláűbbis a bátrabbja
mint ehogy egy mezőn szeretkezni is jó dolog
és nem csak a hajléktalanok csinálják
Én nagyon élvezem az ilyesmit sztem kurwa jó nem mindig otthon az ágyban vagy a gép előtt :P Meg engem az is izgat ha megvan rá az esély h meglátnak :D Jó direkt nem csinálom úgy h meglássanak csak sutyiban :P Én csináltam már jópár helyen így, erdőben, mezőben, strandon bele a vízbe XD Suliban is párszor, nyilvános wcben úgy h nincs bezárva az ajtó... behajtva igen de bezárva nem :D Meg temető, ilyenek :P
Na mindegy azért én beismerem h nem vok teljesen normális, de engem izgat az ilyen XD
18/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!