Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért izgatja a pasikat az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgatja a pasikat az alázós sex?

Figyelt kérdés

pl szájba..ják a csajt, lepisilik vagy a szájába..

én nem szeretnék ilyet, csak érdekel hogy aki ezt csinálja az miért tartja izgatónak?

2011. jún. 25. 17:50
1 2
 11/13 anonim válasza:

Én úgy vettem észre hogy azok a pasik akik szeretik az agresszív szexet, azok evidens szeretnek dominálni. Mondok egy példát: Nekem volt egy agyontetovált, kvajóképű pasim, komoly lelki gondokkal. Egyszer felhozta h csináljuk már úgy, hogy engem megaláz, konkrétan elmesélte h őt mennyire beindítaná ha a számba köpne... A poén, hogy azért illettünk össze ilyen téren, mert én speciel szeretem ha egy pasi dominál rajtam :D Volt egy barátom aki szóvá tette ezt mikor kértem tőle hogy "erőszakoljon meg" , hogy nekem vannak-e ilyen visszanyúló lelki zűrjeim hogy ilyet kérek tőle. Nem, nincsenek. Meg amúgy is.. mostanában meg ő kéri h legyek vele domina, na akkor ez most hogy? (:

19/L

2012. jan. 21. 23:57
 12/13 anonim ***** válasza:

ffuu engem iszonyatosan beindít a vad szex, orál, ha érzem h ő a főnök.. hmm :) de semmi pisi, kaki.

18l

2012. jan. 22. 00:18
 13/13 anonim ***** válasza:

szerintem amíg mindkét fél élvezi addig nincs semmi baj...a pisi-kaki dolgot én is kivenném, annak ehhez nem sok köze van szerintem.

Nálunk például váltakozik a dolog, hogy ő dominál vagy én...én imádom ha dominál, ha a falnak nyom, ha letépi a bugyimat, ha maga elé térdeltet és ráhúzza a fejemet, ha elfenekel, ha lefogja a kezeimet (vagy megkötöz az övével például), ha addig izgat amíg majdnem elélvezek, aztán nem fejezi be csak később, hogy had őrüljek meg....

és ezeket mind imádom fordítottan is, amikor abszolút én irányítok, és érzem hogy nem tud ellenállni, ha mondja, hogy neee folytassam mert akkor el fog élvezni, én imádom húzni, többször is és úgy engedni a végén, ha felette vagyok és a melleimet akarná csókolni szeretem éppen csak odaérinteni őket az ajkaihoz, hogy még jobban meggebedjen érte...és még folytathatnám de nem teszem, a lényeg, hogy ezeknek a vége mindig egy széttépős, isteni, szenvedélyes szeretkezés mindkettőnk számára, és ez így pont jó:) Talán pont ez az egyik titka annak, hogy távkapcsolatban sem tudtuk megunni egymást már négy éve:)

22 L

2012. jan. 22. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!