Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgatja a pasikat az alázós sex?
pl szájba..ják a csajt, lepisilik vagy a szájába..
én nem szeretnék ilyet, csak érdekel hogy aki ezt csinálja az miért tartja izgatónak?
hát a pisilős témák félelmetesen gusztustalanok, de én pl imádom ha a pasim nem bír magával, és szájba..sz :D és azt hiszem pont a dominánsság miatt :D
21/L
Én is szeretem ha átveszi az irányító szerepet, olyasmi formákban, mint az előző válaszoló írta. Engem beindít teljesen. De a pisi, kaki, és társai.... Fúj. Az nem dominancia, az aberráció.
22/L
Most, hogy így említed szívesen lepisilném a melled, puncid.
Most abban mi van? DOMINATOR
06-27 16:54
És ha elfenekelnének az is beindítana?:P
A pisi-kaki témát én se keverném ide. Az egy teljesen más kategória, ami elvétve egy-két embert érdekel csak.
A domináns fellépés, vad szex, megjátszott erőszak viszont teljesen jó dolog, és az azt "elszenvedő" lányok is legalább annyira élvezik, mint az elkövető pasik. Ebbe pedig a kicsit erőszakosabb orális szex is belefér olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!