Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gázos ha elmegyek egy dominához hogy vesszőzzön meg a rossz bizonyítványom miatt? Izgat a dolog, és amúgy tényleg rámfér.
Figyelt kérdés
18f2011. jún. 25. 16:41
2/10 anonim válasza:
Ha gondolod, én ingyen fejbe váglak egy kisbaltával.
3/10 anonim válasza:
Én imádom,ha a párom pofánvág.
De nem merem elmondani neki:$
4/10 anonim válasza:
Mehetsz dominhoz is. Az még egy partvisnyelet is feldug a s*ggedbe.
5/10 A kérdező kommentje:
jó, de nem fog forcsán nézni, ha ilyenre kérem? elvileg ez nem normális, mert nem izgatnak a latex cuccok, csak az ha elfenekelnek, mert rosszul teljesítettem a suliban, meg ilyenek. am még szerencse hogy csak jövőre van érettségim nekem:)
2011. jún. 25. 16:53
6/10 anonim válasza:
nem gáz,ha ez izgat. de miért nem kéred meg a barátnődet?
7/10 anonim válasza:
"te anya,ebédután megkorbácsolsz egy kicsit?"
Haggyadmá XDDDD
8/10 anonim válasza:
Amennyiben valóban dominához mész, nem fog furcsán nézni.
Neki ez a természetes. Más kérdés a fetisizmusidról alkotott véleményem, de azt nem is fejtem ki!
9/10 anonim válasza:
"Más kérdés a fetisizmusidról alkotott véleményem, de azt nem is fejtem ki!"
Valami mindenkinek van, aki tagadja, az hazudik. Ráadásul nem is önként választás alapon működik a dolog. Kár ezért bárkit elítélni.
10/10 anonim válasza:
Nem fog furcsán nézni, el sem hinnéd, hogy ez mennyire hétköznapi. Nekem is tetszik a sarokba állítás és a fenekelés büntetésként, csak én lány vagyok. :) Na és? Te élvezed, a domina megkapja a pénzét, mindenki jól jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!