Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan szex shop, ahol 18 év alatt is simán meg tudsz venni egy vibrátort? Ha igen, akkor mi a bolt neve? 16 l
Vibrátor helyett nincs kedved inkább szexelni?
18F
menj be egybe és kérj.. egy próbát megér..:) sztem adni fognak.
vagy vetess haveroddal, tesóddal:)
Én is vettem és én 15 voltam. De hozzá tatozik hogy nem magamnak, hanem az egyik barátnőnknek vettük 18. szülinapjára.
Ha valami ilyesmire akarod, akkor menjetek 2-3-4-5-en amennyien akartok, akkor ha mondjátok, hogy pl. szülinpra szeretnétek lánynak valami vicceset szerintem gond nélkül odaadják. Persze nem kell nevetni meg hülyülni a boltba.
Viszont ha magadnak akarod inkább várj. Mert egy vibrátorral egy pasi sem veszi fel a versenyt és ha mondjuk még 2-3 évig nem lesz senkid, hozzászoksz... később nagyon rossz lesz a szex neked, mert senki nem fog tudni kielégíteni.
Ha meg már voltál pasival de hiányzik a szex, akkor inkább néha nap járj össze valakivel akiben megbízhatsz.
De a vibri a lehető legrosszabb megoldás.
Amúgy meg, én imádom a szexet, pedig majdnem 18 voltam, mikor elsőnek szexeltem, és még sem kellett a vibri.
Masztizz, fedezd fel a tested. Hülyén hangzik én sem akartam hinni neki, sőt a barátnőmmel mikor ezt meséltem neki, kiröhögött. De nincs olyan ha most a pasimmal ágyba bújok, hogy nem megyek el. Mondjuk hozzá tartozik, hogy ehhez ő is kell, mert addig bírja mindig ameddig kell. ha fél óra fél óra, ha egy óra, egy óra, ha csak 5 perces gyorsszex van az is megy.
Szóval szerintem a szex így kellene működjön mindenkinél. Ez a normális. Vibrátor mellett pedig ilyen nem lesz, az egyik fél csalódni fog, de te tudod.
Szerintem utánvétellel vegyél interneten egyet.
Én húgomnak 18. szülinapjára adtam ,de vette a poént..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!