Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik miért szeretek az anált?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért szeretek az anált?

Figyelt kérdés

Mostanában beszélgettem egy csomó sráccal, és hát kitértünk a szexre is.. Egytől egyig szeretik a popsiszexet.

De mi olyan jó benne? Nekik nem undorító, hogy a farkuk mellett ott van még a sz@r is?

Vagy csak szerintem undorító az anál? Ráadásul rendszeres análszextől rossz lesz a csajoknak a záróizma, és majd 40 évesen nem tudja visszatartatni a munkahelyen sem...

Nektek mi a véleményetek róla? (ja, és egyáltalán nem vagyok prűd, sőt...)

2011. jún. 25. 10:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
majd ha én is meglephetem hátulról felcsatolhatós műf.sszal, akkor ő is seggbetoszhat. amúgy az én párom nem szereti, csak az én véleményem is ez :D
2011. jún. 25. 13:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok a hölgyeknek, akik be akarnak szrni közbe. Megfelelő higiénia esetén nem lenne ilyen érzés. Kicsit olvasgassatok utána. Hogy miért akarják a srácok, az meg csak annyi, hogy azért, mert nem engeditek. Egyébként meg a média mocska ez is.
2011. jún. 25. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:

". Megfelelő higiénia esetén nem lenne ilyen érzés"

És mi lenne a megfelelő higiénia? A beöntés?

2011. jún. 25. 18:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyébként meg ne gratuláljál, mert úgy tudom a fenék luk csak sz@rásra való:-). Elvileg. Nem vagyok ellene csinálja aki akarja. Csak azért legyünk tisztában a dolgokkal.

Abban viszont igazad adok, hogy ez (is) a média mocska.

2011. jún. 25. 18:58
 15/15 Eronne válasza:
na megyek a youjizz ra
2011. júl. 18. 21:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!