Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik miért szeretek az anált?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért szeretek az anált?

Figyelt kérdés

Mostanában beszélgettem egy csomó sráccal, és hát kitértünk a szexre is.. Egytől egyig szeretik a popsiszexet.

De mi olyan jó benne? Nekik nem undorító, hogy a farkuk mellett ott van még a sz@r is?

Vagy csak szerintem undorító az anál? Ráadásul rendszeres análszextől rossz lesz a csajoknak a záróizma, és majd 40 évesen nem tudja visszatartatni a munkahelyen sem...

Nektek mi a véleményetek róla? (ja, és egyáltalán nem vagyok prűd, sőt...)

2011. jún. 25. 10:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szűkebb, jobban ingerli a f@szt.
2011. jún. 25. 10:51
 2/15 A kérdező kommentje:

A többi csaj ilyen tág?

Nekem, ha felizgatnak, 1 ujjuk fér be..

2011. jún. 25. 10:52
 3/15 anonim ***** válasza:

Nincs ott sz@r, mert előtte el kell menni nagywc-zni.

De azért, mert szűkebb, és jobb érzés nekik. Ha szeretik, csinálják, de ne velem. :)

2011. jún. 25. 10:57
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha csak egy ujjuk fér be hogy fér be egy f@sz? Hány éves vagy?
2011. jún. 25. 10:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Valójában a végbélbe dug-ják bele a f.szukat ahonnan a kaki távozik. Szerintem ez önmagában undorító, de van aki élvezi. Én sem értem, hogy mi olyan jó benne. Én csak annyit érzek max. hogy a nagy dolgot kell elvégeznem mert menten besz....k.

De szerintem ha fordított helyzetben, ha a pasinak dugnánk fel valamit nem hiszem, hogy annyira oda lennének az anál szexért:-). De ugye ilyenkor az fog jönni, hogy én biztos prűd vagyok meg franc tudja. A prűdség nem ebben mutatkozik meg. DE ebbe most felesleges belemenni mert úgy se fogják megérteni.

2011. jún. 25. 10:58
 6/15 A kérdező kommentje:

Belefér, hidd el :)

18 leszek nemsoká (3 éve élek szexuális életet, én örülök, hogy ilyen szűk vagyok:D)

2011. jún. 25. 10:59
 7/15 anonim ***** válasza:

- nincs ott szar ha "rákészül" a lány

- a záróizom roncsolódás is baromság. Ha NORMÁLISAN csinálják és nem napi 3x akkor semmi gondot nem okoz az anális sex. (kivéve, ha amúgy aranyérre hajlamos a lány amúgy is). Ha ez így lenne minden homokos maga alá sz@rna állandóan.

8/15 A kérdező kommentje:
Én is próbáltam már 1x az anált, hát elég is volt. Tényleg olyan érzés, mintha mindjárt besz@rnék, ráadásul a sz@r utána visszamegy, majd megint ki.. :D
 9/15 anonim ***** válasza:

A végbélben nincs ürülék. És azért jó mert szűk és így baromi ingerlő. A záróizom pedig ugyanúgy nem gyengül el mint a hüvely. Persze nem egészséges naponta csinálni, de ha megfelelően kezelik ezt a kérdéskört (azaz nem naponta 2x análba nyomják) akkor nem lesz semmi baja a lánynak.

Az egyetlen kényes dolog ezzel kapcsolatban az esetleges fertőzések, de ha gumival csinálják akkor ennek is kicsi az esélye.

2011. jún. 25. 11:00
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Akik úgy gondolják, prűdek - hát megsúgom, nagyon sokáig én is így gondolkoztam.MI anno úgy kezdtük, hogy amikor orálisan kényeztetett a párom, akkor megujjazta közben a fenekemet is, miközben a hüvelyemben is ott volt az ujja.. Meg kell mondjam fantasztikusan jó volt. aztán ezt szinte minden alkalommal megcsinálta, volt, hogy 2 ujja is ott volt a fnekemben. Aztán egyszer megpróbáltuk, hogy a péniszét tette oda. Na akkor fájt. De nem adtuk fel, legközelebb jobban felkészültünk, akkor baromi jót élveztem, de mondtam, hogy ennyi volt. Azóta a következő párommal s megpróbáltuk többször is - sikertelenül. A mostani párommal viszont nagyon élvezem, mert nagyon gyengéd, és odafigyel arra, hogy ne fájjon, és fantasztikusan jó szerető minden téren. Életem során 2 tabu volt számomra a szexben, az egyik a popószex, a másik az orálnál a számba élvez. Nála ez a két tabu megszünt. Ez partnerfüggő szerintem, és az is sokat számít, mennyire vagytok nyitottak az "extrém" dolgokra, mert ez - akármennyire is már lassan a természetes kategóriába akarják sorolni - akkor is extrém marad. Szóval lehet, hogy én is prűd vagyok, de élvezem. Sosem gondoltam volna, hogy valami lehet ennyire jó. Párom azt mondja, sokkal jobb a fenekem, mint a hüvely, mert szűkebb, és így jobban ingerli a péniszét - de persze ez nem jelenti azt, hogy csak úgy csináljuk, hanem azért a hagyományos módon is tudunk orbitálisan jó orgazmusokat átélni. :)
2011. jún. 25. 11:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!