Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért szeretek az anált?
Mostanában beszélgettem egy csomó sráccal, és hát kitértünk a szexre is.. Egytől egyig szeretik a popsiszexet.
De mi olyan jó benne? Nekik nem undorító, hogy a farkuk mellett ott van még a sz@r is?
Vagy csak szerintem undorító az anál? Ráadásul rendszeres análszextől rossz lesz a csajoknak a záróizma, és majd 40 évesen nem tudja visszatartatni a munkahelyen sem...
Nektek mi a véleményetek róla? (ja, és egyáltalán nem vagyok prűd, sőt...)
A többi csaj ilyen tág?
Nekem, ha felizgatnak, 1 ujjuk fér be..
Nincs ott sz@r, mert előtte el kell menni nagywc-zni.
De azért, mert szűkebb, és jobb érzés nekik. Ha szeretik, csinálják, de ne velem. :)
Valójában a végbélbe dug-ják bele a f.szukat ahonnan a kaki távozik. Szerintem ez önmagában undorító, de van aki élvezi. Én sem értem, hogy mi olyan jó benne. Én csak annyit érzek max. hogy a nagy dolgot kell elvégeznem mert menten besz....k.
De szerintem ha fordított helyzetben, ha a pasinak dugnánk fel valamit nem hiszem, hogy annyira oda lennének az anál szexért:-). De ugye ilyenkor az fog jönni, hogy én biztos prűd vagyok meg franc tudja. A prűdség nem ebben mutatkozik meg. DE ebbe most felesleges belemenni mert úgy se fogják megérteni.
Belefér, hidd el :)
18 leszek nemsoká (3 éve élek szexuális életet, én örülök, hogy ilyen szűk vagyok:D)
- nincs ott szar ha "rákészül" a lány
- a záróizom roncsolódás is baromság. Ha NORMÁLISAN csinálják és nem napi 3x akkor semmi gondot nem okoz az anális sex. (kivéve, ha amúgy aranyérre hajlamos a lány amúgy is). Ha ez így lenne minden homokos maga alá sz@rna állandóan.
A végbélben nincs ürülék. És azért jó mert szűk és így baromi ingerlő. A záróizom pedig ugyanúgy nem gyengül el mint a hüvely. Persze nem egészséges naponta csinálni, de ha megfelelően kezelik ezt a kérdéskört (azaz nem naponta 2x análba nyomják) akkor nem lesz semmi baja a lánynak.
Az egyetlen kényes dolog ezzel kapcsolatban az esetleges fertőzések, de ha gumival csinálják akkor ennek is kicsi az esélye.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!